Violeta Alexandru: Poza a fost asumată. Recunosc tactica PSD din minister

Violeta Alexandru ministru Muncii în Guvernul Orban
Violeta Alexandru ministru Muncii în Guvernul Orban

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a reacționat și ea, după ce poza cu Orban în birou a făcut înconjurul internetului. Ea susține că e mai bine că a fost asumată şi sancţionată, adăugând că, dacă acest lucru s-ar fi întâmplat pe vremea PSD, s-ar fi încercat muşamalizarea:

“Fotografia de la guvern a fost asumată, explicată, sancționată. Reacție firească, într-o altă perioadă, pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie mușamalizate.
Inclusiv criticile din spațiul public au fost în linia normalității, oamenii spunându-și părerea. Dacă nu ar fi fost critici, personal aș fi fost îngrijorată.
Este mai bine cu o greșeală asumată prin plata imediată a amenzii decât cu intimidare și cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode.
Foarte bine că s-a luat atitudine. De final, admit că recunosc până la detaliu, din proprie experiență, la Minister pe diverse teme, tactica PSD/surse din interior.”, a scris Violeta Alexandru, ministrul Muncii, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Ministrul Muncii poza orban reactie violeta alexandru tactica psd violeta alexandru
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes