Violeta Vijulie a ajuns la spital, unde a fost primită extrem de urât: Mă simțeam vinovată că mi-e rău, că am venit la spital, că am deranjat lumea pe-aici

Violeta Vijulie a ajuns la spital, unde a fost primită extrem de urât
Violeta Vijulie a ajuns la spital, unde a fost primită extrem de urât

Violeta Vijulie, preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, a ajuns la spital chiar în dimineața zilei de 1 ianuarie 2022, având dureri de spate. ceea ce i s-a întâmplat în instituția sanitară, al cărei nume nu a dorit să-l facă public, este de necrezut.

Viioleta Vijulie a povestit pățaniile din spital într-o postare pe pagina sa de socializare, pe care v-o prezentăm, integral, mai jos:

”Primul om pe care l-am văzut în prima zi a noului an 2022 a urlat la mine! Portarul de la un spital. O durere foarte mare de spate m-a adus aici. Nu vreau să vă spun spitalul pt că am avut si experiente bune aici. Însă:

  • Portarul m-a luat la scandal că nu a venit personal de la triaj și nu am cum să ajung la camera de gardă fără triaj. I-am spus că o să-mi facă triaj la camera de gardă. Și că sunt vaccinată cu 3 doze! Cum să nu mă lase să intru?!!!! Apoi scandal că de ce intru cu mașina în curte. Curtea fiind aproape goală, cu multe locuri de parcare libere. Alternativa fiind să parchez pe stradă la distanță destul de mare de spital. I-am zis că nu pot să merg și că trebuie să parchez aproape. Nu l-am impresionat. Dar nici el pe mine. Am intrat in curte, am parcat pe unul dintre locurile libere și m-am târât înăuntru.
  • De la ușa spitalului până la camera de gardă nimeni. În față la camera de gardă un om de la pază și o infirmieră. Întreb cum se procedează. Cică să bat și să intru.
  • Alt scandal aici că trebuia să aștept la intrarea în spital pt triaj. Dar acolo nu era nimeni. Pe tot parcursul de la intrare la camera de gardă nu era nimeni. Și că să mergem împreună înapoi la intrare să completăm fișa. Păi dc suntem aici și eu abia mă mișc că mi-au dat lacrimile de durere când am semnat fișa, de ce să mergem înapoi la ușă?
  • Mi-a făcut triaj în față la camera de gardă. Am așteptat 15 min la ușă apoi m-a preluat cineva.

Deja mă simțeam vinovată că mi-e rău, că am venit la spital, că am deranjat lumea pe-aici la 7 dimi pe 1 ianuarie.

S-a ocupat de mine o rezidentă, anul 5. S-a purtat frumos și pare că știe ce face. A venit pe la 9 un doctor care s-a interesat ce pacienți sunt și a confirmat că analizele solicitate de rezidentă sunt cele care trebuiau făcute. Am primit și o injecție cu un calmant pt durere. Sper să mă mai lase.

Am niște sentimente așa confuze cu privire la sistemul medical. Uneori mi se pare că sistemul nostru medical nu mai are nicio speranță și mă simt vinovată că îmi trece prin minte să folosesc servicii medicale. Alteori întâlnesc câte un medic care își dă silința, sau o echipă de medici și mă simt vinovată că mi-a trecut prin minte că nu mai avem nicio șansă! Oricum ar fi, mă simt vinovată!

Totuși, vă întreb (cu teamă de răspunsuri): nu era normal ca portarul să zică: stați puțin, chem pe cineva, poate aducem un cărucior dc nu puteți merge, chemăm o asistentă din spital să vă facă triajul dacă persoanele care trebuie să facă asta n-au venit?

Acum aștept rezultatele analizelor! Nu am mari speranțe! De 2 ani umblu prin spitale cu dureri mari de mâini și de picioare. Până acum …sunt perfectă ! Puțină toceală de bătrânețe la 44 de ani – așa zic doctorii. Eu nu mai zic nimic.

Să aveți un an cu multă sănătate!”, scrie liberala Violeta Vijulie, pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

presedinte anfpvijulie la spitalvioleta vijulie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes