Viorica de la Clejani: “Fulgy acum este într-un loc sigur, este în siguranță”

Viorica de la Clejani: “Fulgy acum este într-un loc sigur, este în siguranță”
Viorica de la Clejani: “Fulgy acum este într-un loc sigur, este în siguranță”

Drama din familia Clejanilor continuă. Aventurile lui Fulgy, fiul cel mic, țin prima pagină a ziarelor. Atât Viorica, cât și Ioniță de la Clejani sunt de partea fiului lor și dau asigurări că acesta își va reveni după episodul petrecut în urmă cu câteva zile. 

Cei doi i-au povestit lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP care este atmosfera de acasă și cine cred ei că sunt vinovații din spatele acțiunilor lui Fulgy. „Am încercat să înțeleg ce s-a întâmplat și de ce. Răspunsurile mele au fost că a copiat o strategie de afară și ajuns până într-un anumit punct în care nu a putut să își gestioneze emoțiile și atunci a început să răspundă unor oameni care au scris rău și provocator”, spune Ioniță. 

Îndurerat, tatăl și-a continuat confesiunea în platoul Exclusiv VIP. „Fulgy a avut o influență de undeva că altfel nu explic răutatea împotriva lui Alex Velea. Pentru că eu nu înțeleg cum e să vorbești azi de bine de Alex Velea și apoi mâine să spui răutățile alea. Am vrut să merg acasă la Alex Velea, să îmi cer scuze față de familia lui și față de el.”

Și Viorica de la Clejani este alături de fiul ei și dă asigurări că acesta va fi bine. „Există doctori terapeuți, psihologi,care te ajută. Fulgy acum este într-un loc sigur, este în siguranță și ne ocupăm de el să îi fie bine.”

Ioniță și Viorica fac front comun și promit că își vor aduce băiatul pe calea cea bună. „Suntem oameni și greșim, încercăm să fim alături și îl ajutăm și să învețe din greșeală și să meargă mai departe. Fulgy este major, nu pot să îl strâng de gât. Este responsabil de ceea ce face. Nu este un copil rău, este un băiat bun care nu a făcut față la tot ce este în jurul lui”, a spus Ioniță la Prima TV.

Ca orice mama Viorica are și soluția salvatoare.  „Îl însor până la urmă. I-am zis că ia o fată de lăutari pe care o știu de mult. Dar el vrea din asta sexy, cu sâni, cu buze!”

Dincolo de acestea, cei doi au răbufnit în platoul emisiunii Exclusiv Vip la adresa autorităților și a jurnalistilor, pe care îi acuză că nu fac nimic pentru a arăta dealerii de droguri și pe cei care le fac rău copiilor. „Când am fost la INML, acolo erau 30 de tineri ca și Fulgy, dar televiziunile se uitau doar la el. De ce nu îi luăm pe toți dealerii ăștia? Vin toți la poartă la mine, dar nu se duc acolo unde se vinde”, spune Ioniță. Supărată, Viorica vorbește și despre festivalurile la care se consumă droguri. „La festivaluri merg numai drogați. Am văzut eu copii luați la 9 dimineața pe targă. Am văzut seringi. Și părinții spun că au lăsat copiii la Festival unde sunt toți copiii din lumea bună. Mie nici prin cap nu mi-a trecut cum arată lumea stupefiantelor. Cine nu știe, să nu vorbească.”

Declarațiile Clejanilor făcute în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV pot fi accesate pe  https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ltDYw2UqCIM

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fulgy in loc sigur ionita de la clejani viorica de la clejani
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes