Virgil Popescu: Investim în dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului Mehedinți!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a anunțat faptul ca se investește în dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului Mehedinți.

”Comuna Șimian va avea centură ocolitoare. Primarul liberal al comunei Șimian Constantin Trușcă, însoțit de secretarul de stat Alexandru Marcoci, a semnat acordul de parteneriat cu Compania Națională de Administrarea a infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) pentru ”Elaborarea studiului de fezabilitate privind realizarea unui drum de legătură între drumul EuroTrans (DN56A) și viitorul drum de mare viteză Drobeta Turnu Severin – Filiași”.

Acordul de parteneriat dintre primăria Comunei Șimian și C.N.A.I.R. este parte integrantă din Contractul de finanțare. Banii, peste 35 milioane de euro, vor fi asigurați din fonduri europene, prin PNRR. Colegul meu Marcel Boloș și vicepremierul și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu au susținut dezvoltarea acestui proiect. Este un pas important în vederea realizării unei investiții foarte importante pentru regiunea Olteniei și pentru județul nostru.

Primarul liberal al comunei Șimian Constantin Trușcă, însoțit de secretarul de stat Alexandru Marcoci, a semnat acordul de parteneriat cu Compania Națională de Administrarea a infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) pentru ”Elaborarea studiului de fezabilitate privind realizarea unui drum de legătură între drumul EuroTrans (DN56A) și viitorul drum de mare viteză Drobeta Turnu Severin – Filiași”.

Primarul Trușcă demonstrează că atunci când îți propui să faci ceva reușești!” a declarat ministrul pe pagina de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

infrastructura rutiera mehedinti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes