Virgil Popescu: Om cu om, doză cu doză, ajungem la ţintă de imunizare ca să ne reluăm viaţa normală aşa cum o ştiam înainte

Ministrul Energiei Virgil Popescu le-a transmis oamenilor care au venit să se vaccineze sâmbătă la centrul de la Baia de Aramă, din judeţul Mehedinţi, că ţinta de imunizare va fi atinsă persoană cu persoană şi doză cu doză şi astfel toată lumea îşi va putea relua viaţa normală, aşa cum era ea înainte de pandemia de coronavirus.

„Orice persoană vaccinată este o persoană în plus care nu mai este expusă riscului de a se îmbolnăvi. Mesajul acesta l-am transmis astăzi când am stat de vorbă cu mehedinţenii care au venit să se vaccineze la centrul de la Baia de Aramă, din judeţul Mehedinţi. Om cu om, doză cu doză, ajungem la ţintă de imunizare ca să ne reluăm viaţa normală aşa cum o ştiam înainte să ne dea COVID 19-lumea peste cap.

Le mulţumesc primarului Ionuţ Tudorescu, prefectului Cristinel Pavel pentru organizare şi colegilor parlamentari Stela Firu, Dumitru Mărculescu, secretarului de stat MAPN Marius Balu că se implică activ şi susţin campania de vaccinare. Împreună învingem pandemia”, a scris Virgil Popescu sâmbătă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Ministrul Energiei om cu om doza cu doza vaccinare baia de arama Virgil Popescu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes