Cu zâmbetul la vedere! Viziere gratuite pentru elevi, de la o firmă din Sibiu

Viziere pentru elevi - foto: Pogan Flavius, Facebook
Viziere pentru elevi - foto: Pogan Flavius, Facebook

Patronul unei firme din Sibiu a anunţat pe pagina de Facebook că va dona peste 10.000 de viziere pentru elevii din municipiu.

“Hello tuturor! Da, sunt copiii mei (din poza de mai sus – n.r.). Pentru o protecţie în plus, de luni vor începe şcoala cu un nou accesoriu la uniformă. Ideea noastră e ca, la cursuri, aceste dispozitive să fie purtate. Compania noastră Schwarz Gruppe Int va dona pentru toţi elevii din ciclul primar şi gimnazial al Municipiului Sibiu un număr de 10.700 de viziere avizate medical şi certificate din toate punctele de vedere. Noi ne propunem ca până luni să livrăm cât mai multe posibil, iar pe parcursul săptămânii viitoare să livrăm toată cantitatea”, a anunţat reprezentantul firmei, Flavius Pogan.

Acesta a discutat deja cu inspectorul general şcolar, Alexandru Dumbravă, care i-a comunicat că în judeţ sunt peste 60.000 de elevi.

Cu zâmbetul la vedere!

Pentru a putea oferi câte o vizieră gratuită fiecărui elev din judeţul Sibiu, compania sibiană a anunţat că va începe o campanie numită “Cu zâmbetul la vedere!”. Patronul care a avut iniţiativa spune că i-a venit ideea după ce a văzut prezentarea unei şcoli din Japonia.

După viralizarea mesajului său, Pogan Flavius a revenit cu un mesaj de mulțumire, tot pe pagina sa de Facebook, unde anunță și prima livrare:

”Mâine, joi, la ora 12:00 este prima livrare la Școala Regina Maria, adică un număr 954 de viziere din cele 10700 de bucăți. Partea buna e ca mai multe companii au urmat exemplul și aia însemna ca aceasta campanie “ cu zâmbetul la vedere “ are un mega succes. Va mulțumim tuturor! Va ținem la curent cu fiecare pas pe care îl facem. Seara liniștita!”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

campanie cu zambetul la vederecu zambetul la vedereviziere gratuiteviziere pentru elevi
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes