Ce mai citim pe net

Cu zâmbetul la vedere! Viziere gratuite pentru elevi, de la o firmă din Sibiu

Viziere pentru elevi - foto: Pogan Flavius, Facebook
Viziere pentru elevi - foto: Pogan Flavius, Facebook

Patronul unei firme din Sibiu a anunţat pe pagina de Facebook că va dona peste 10.000 de viziere pentru elevii din municipiu.

„Hello tuturor! Da, sunt copiii mei (din poza de mai sus – n.r.). Pentru o protecţie în plus, de luni vor începe şcoala cu un nou accesoriu la uniformă. Ideea noastră e ca, la cursuri, aceste dispozitive să fie purtate. Compania noastră Schwarz Gruppe Int va dona pentru toţi elevii din ciclul primar şi gimnazial al Municipiului Sibiu un număr de 10.700 de viziere avizate medical şi certificate din toate punctele de vedere. Noi ne propunem ca până luni să livrăm cât mai multe posibil, iar pe parcursul săptămânii viitoare să livrăm toată cantitatea”, a anunţat reprezentantul firmei, Flavius Pogan.

Acesta a discutat deja cu inspectorul general şcolar, Alexandru Dumbravă, care i-a comunicat că în judeţ sunt peste 60.000 de elevi.

Cu zâmbetul la vedere!

Pentru a putea oferi câte o vizieră gratuită fiecărui elev din judeţul Sibiu, compania sibiană a anunţat că va începe o campanie numită „Cu zâmbetul la vedere!”. Patronul care a avut iniţiativa spune că i-a venit ideea după ce a văzut prezentarea unei şcoli din Japonia.

După viralizarea mesajului său, Pogan Flavius a revenit cu un mesaj de mulțumire, tot pe pagina sa de Facebook, unde anunță și prima livrare:

”Mâine, joi, la ora 12:00 este prima livrare la Școala Regina Maria, adică un număr 954 de viziere din cele 10700 de bucăți. Partea buna e ca mai multe companii au urmat exemplul și aia însemna ca aceasta campanie “ cu zâmbetul la vedere “ are un mega succes. Va mulțumim tuturor! Va ținem la curent cu fiecare pas pe care îl facem. Seara liniștita!”

Alte știri de interes

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

Barna: Şcoala nu e fenomen meteo neaşteptat, nimeni nu poate pretinde că a fost luat prin surprindere

Mihnea Tudor

Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii: O să facem zacuscă din banane şi bulion din roşii de plastic

Mihnea Tudor

Tătaru, anchetă la Ministerul Sănătăţii care a angajat o cântăreaţă. Codruța Filip, însă, e foc și pară pe situație

Mihnea Tudor

Vlad Voiculescu: Domnul ministru Bode minte! Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului

Mihnea Tudor

Traian Berbeceanu, ironii maxime pentru Tăriceanu și partidul lui

Gloria Pascu

Sindicatul Europol cere intervenția CSAT pentru salvarea Poliției Române: Lasați polițiștii să fie polițiști !

Mihnea Tudor

Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu fac praf conducerea PSD

Saghin Cristian

Codrin Ștefănescu, nostalgic după epoca Dragnea: Noi psd-iștii îl merităm pe Ciolacu și echipa sa securistoidă

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »