Eveniment

Vlad Dediu, liderul studenților din România, s-a înecat la Mamaia

Vlad Dediu liderul studenților din România s-a înecat la Mamaia
Vlad Dediu liderul studenților din România s-a înecat la Mamaia

Vlad Dediu se afla pe plaja din zona clubului Fratelli, iar la un moment dat a intrat să facă o baie în mare și nu a mai ieșit la mal. La ceva timp după, Vlad Dediu a fost scos din apă de salvamari, în stop cardio-respirator. Deși situația părea încurajatoare, căci salvamarii au reușit să-i restabilească pulsul, el s-a stins din viață în timpul acestei nopţi.

Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, a murit la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde a fost dus după ce salvamarii din Mamaia l-au scos din apă în stare de inconștiență. El era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. În această vară, el a absolvit Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Vlad Dediu, mesaje de condoleanțe

Odată cu decesul acestuia, comentariile au izbucnit pe pagina sa de socializare. Prietenii tânărului au transmis mesaje de condoleanţe.

”Da, cu Ing. in fata, dar din pacate pentru numai pentru 11 zile. De acum numai in Lumina, domnule inginer. Dumnezeu sa te odihneasca de-a dreapta sa!“, este unul dintre measjele transmise.

Uniunea Naţională a Studenţilor din România a transmis un mesaj de condoleanţe:

”Viaţa este un drum anevoios şi fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtăşim cu voi faptul că dragul nostru prieten şi membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viaţă pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator.

Un adevărat lider, voluntar şi prieten se stinge din viaţă înainte de vremea lui, înainte de a-şi vedea toate visele împlinite şi cariera completă. Întreaga federaţie UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!“

Vlad Dediu absolvise în această vară Universitatea Politehnică București, Facultata de Transporturi, era originar din Adjud și avea 22 de ani.

Alte știri de interes

Decizia CCR privind Legea pentru respingerea OUG care desfiinţa Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989

Saghin Cristian

Adevărul depre copiii legați cu sfoară în prima zi de școală

Mihnea Tudor

Covid-19 lovește la FCSB! Staff-ul tehnic, băgat în zolare în frunte cu MM Stoica

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Delfin mort, pe plaja din Constanța. Era unul dintre cele mai mari exemplare din specia sa

Mihnea Tudor

Trenuri deraiate pe două rute, în aceeași zi. Traficul feroviar blocat

Mihnea Tudor

Jandarmii au recuperat patru turişti, printre care şi doi copii, care s-au rătăcit în zona Lacului Sfânta Ana

Mihnea Tudor

A murit tatăl Mădălinei Manole, de Covid-19

Mihnea Tudor

Iohannis: Nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici în condiţiile în care nu am fi avut această epidemie şi criză economică. E regretabil că PSD nu a înţeles nimic de aici şi continuă să dea impresia că s-ar fi putut mai mult

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »