VLAD revine cu un nou episod spectaculos! Eliza se ridică: ”Eu nu sunt angajata ta. Tu ești conștient că locul ăsta îmi aparține”

Două înmormântări dureroase. O sinucidere care a demonstrat că loialitatea încă există. Un plan care s-a abătut cu totul de la primele schițe. Povestea lui Vlad se schimbă cu fiecare episod al ultimului sezon și demonstrează că, la fel ca în viață, orice provocare depășită poate fi doar startul uneia noi.

Astăzi, de la 21:30, se scrie încă o filă cu noi personaje și momente care vor tăia respirația.

După despărțirea care i-a sfâșiat sufletul, Vlad își va descătușa toate trăirile interioare în fața mormântului mentorului său. ”Am dat-o în bară, inginere. Parcă era mult mai bine în închisoare”, va declara neștiind că în spatele lui se află Delia. După o discuție dură, pentru personajul principal vor continua veștile neașteptate: Barbu îi va spune că Nela s-a sinucis. Cum va reacționa Vlad și cine îi va fi acolo în momentele grele?

În cealaltă parte a orașului, Ștefan începe să se simtă tot mai bine în echipa lui Chiky Chan! ”Te-ai gândit să te extinzi în zona jocurilor de noroc? Cumva asta e specialitatea mea. Nu-i păcat să nu maximizezi potențialul?”, va fi modul în care va încerca fostul proprietar de cazino să-și facă loc în lumea străzii. În curând, vom vedea care vor fi primele acțiuni ale lui Ștefan în noua sa gașcă și prin ce întâlnire dură va mai trece.

Dacă Vlad simte că pământul îi fuge de sub picioare, iar Ștefan se obișnuiește cu cele mai dure condiții de viață, pentru Eliza lucrurile încep să se așeze. Diseară, ea va porni primele discuții cu Bulgaru despre modul în care poate organiza turneul de poker și va avea o confruntare dură cu Iordache:

”Eu nu sunt angajata ta. Dacă voiai un angajat putea să iei pe oricine, nu pe mine. Tu ești conștient că locul ăsta îmi aparține. Nu ai vrut o legătură contractuală, ci una de sânge”, îi va spune pe un ton dur Eliza celui care i-a devenit asociat de curând. Oare ce reacție va stârni și cum va planifica lucrurile pe mai departe?

Nu ratați, de la ora 21:30, un alt episod puternic în care Toteanu face noi pași înspre descoperirea adevărului, iar Răzvan va afla un indiciu extrem de relevant despre cel care a pornit incendiul în casa părintească!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

elizapro tvserialul vlad
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes