Vlad Voiculescu, despre faptul că AUR organizează miting și îi cere demisia: “Cei care sunt resposabili trebuie să își asume inclusiv să plece dintr-o anumită funcție”

Vlad Voiculescu, despre faptul că AUR organizează miting și îi cere demisia: "Cei care sunt resposabili trebuie să își asume inclusiv să plece dintr-o anumită funcție"
Vlad Voiculescu, despre faptul că AUR organizează miting și îi cere demisia: "Cei care sunt resposabili trebuie să își asume inclusiv să plece dintr-o anumită funcție"

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, sâmbătă, la sediul instituției pe care o conduce și unde cei de la AUR au anunțat un protest, pentru ora 17.00, că toate persoanele responsabile de tragedia de la Institutul Matei Balș trebuie să plece.

“Am văzut. Am cunoscuți care au primit sms să fie la ora 17:00 aici. E dreptul fiecăruia. De altfel înțeleg și nemulțumirea. Și pentru mine e greu să îmi imaginezi că cineva drag ar fi putut să fie acolo ieri dimineață”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit news.ro.

Acesta fost întrebat dacă va demite oameni, în urma tragediei de vineri de la Spitalul Matei Balș, în care șase pacienți bolnavi de COVID-19 au ars de vii într-un pavilion al Institutului.

“Este o întrebare validă. Mai întâi trebuie stabilite responsabilitățile. Și cei care sunt resposabili trebuie să își asume inclusiv să plece dintr-o anumită funcție”, a fost răspunsul ministrului.

„Sistemul nu vrea să demită pe nimeni. Televiziunile nu ne mai cheamă acum că noi chemăm oamenii la protest (sâmbătă la 17:00- Ministerul Sănătății). Sistemul acesta nenorocit trebuie să cadă!”, a scris liderul AUR, George Simion, pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aur demisia incendiu bals miting vlad voiculescu
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes