Vlad Voiculescu: Domnul ministru Bode minte! Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului

Captura video - ministrul Lucian Bode pare ca statea pe scaunul din fata si se uita pe o tableta
Captura video - ministrul Lucian Bode pare ca statea pe scaunul din fata si se uita pe o tableta

Liderul PLUS Bucureşti, fostul ministrul al Sănătăţii Vlad Voiculescu, afirmă că ministrul Lucian Bode minte în legătură cu accidentul în care a fost implicat recent, întrucât ”niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitanrului”. Voiculescu afirmă că angajatul SPP este un profesionist, militar, care nu încalcă regulile decât la solicitarea deminitarului şi nu foloseşte lumina albastră decât cu acceptul acestuia.

”Am aşteptat declaraţiile ministrului Lucian Bode pe tema accidentului din weekend. Au venit abia astăzi, le-am citit acum şi am scris câteva cuvinte dure aici. Le-am şters apoi…las doar atât: domnul ministru Bode MINTE! Profită de faptul că nu toată lumea a avut parte în calitate de demnitar de serviciile SPP”, a scris, vineri, pe Facebook, Vlad Voiculescu, referindu-se la declaraţiile lui Lucian Bode despre accidentul în care a fost implicat recent.

Vlad Voiculescu explică faptul că a avut şofer şi protecţie din partea SPP când era ministru al Sănătăţii.

Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului. Cu atât mai mult să folosească lumina albastră. Mai clar: şoferii SPP sunt profesionişti – cu asta îşi câştigă pâinea. Şi sunt militari. Nu încalcă regulile decât la solicitarea demnitarului de a ajunge în intervalul de timp X la locul Y şi nu fac uz de lumina albastră sau alarmă specifică decât cu acordul expres (verbal, ce-i drept) al demnitarului”, a mai scris Voiculescu.

Liderul PLUS consideră că ”asumarea responsabilităţii e lucru rar la politicienii români”.

Mai clar: șoferii SPP sunt profesioniști – cu asta își câștigă pâinea. Și sunt militari. Nu încalcă regulile decât la solicitarea demnitarului de a ajunge în intervalul de timp X la locul Y și nu fac uz de lumina albastră sau alarmă specifică decât cu acordul expres (verbal, ce-i drept) al demnitarului.

Asumarea responsabilității e lucru rar la politicienii români. 

Acum vinovat e un şofer de la SPP… care bineînţeles că nu va scoate un cuvânt despre cum au stat de fapt lucrurile. Şi vorba aia… nu a murit nimeni…”, a încheiat fostul ministru al Sănătăţii.

Scuzele ministrului Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, referitor la accidentul în care a fost implicat, în judeţul Argeş, că regretă “nespus” acest “incident”. El a menţionat că, înainte de momentul accidentului, se afla pe bancheta din spate a autoturismului şi se odihnea, întrucât călătorea de câteva ore. Bode a spus că şoferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care îl urmează şi de ajungerea la destinaţie în siguranţă.

“Demnitarul nu are dreptul să-i spună şoferului să meargă mai tare sau mai încet”, a susţinut Bode, precizând că, până la acel accident, şoferii SPP au condus impecabil.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

acordul demnitaruluibode mintelucian bode accidentministru bode mintereguli sppvlad voiculescu lucian bode reguli spp
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes