Ce mai citim pe net

Vlad Voiculescu: Este sezonul panglicilor. Premierul se duce să lanseze un… supliment alimentar

Liderul USR-PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a afirmat că este sezonul panglicilor, iar premierul Ludovic Orban s-a dus luni la Institutul Cantacuzino să lanseze un supliment alimentar, un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizaţie de punere pe piaţă.

„În orice campanie electorală obiectivul celor aflaţi la guvernare pare că este unul simplu: zilnic să taie câte o panglică. Zilnic trebuie să vină cu ceva, o «realizare a partidului», oricât de mică, oricât de ridicolă, astfel încât poporul să vadă «ei chiar muncesc, nu stau degeaba». Şi când nu mai are panglici de tăiat, premierul României organizează o conferinţă de presă la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD în 2017. Ce nu vă spune premierul este că la 3 ani de la militarizare, după milioane de euro investite fără niciun plan şi nicio direcţie, Institulul nu a produs nimic altceva decât o gaură şi mai mare în buget şi multe pensii speciale. Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un… supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizaţie de punere pe piaţa – un fel de extras de măceşe care se va putea vinde şi la Plafar. Atât s-a putut.

P.S. ah, era să uit: una dintre realizările conducerii militare este că a pus sârmă ghimpată la garduri”, a scris Vlad Voiculescu luni pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii în Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş întreabă câţi angajaţi are Institutul Cantacuzino.

Cercetarea la Cantacuzino, la pământ

„P.S. După ce au luat Institutul Cantacuzino de la Ministerul Sănătăţii unde eu îl adusesem înapoi în 2016 (prin OUG a Guvernului Cioloş) – pentru că rostul său a fost dintotdeauna legat de sănătate – nimic notabil nu s-a întâmplat. Ba din contră: singura parte cu adevărat funcţională a Institutului Cantacuzino – laboratorul – lucreză mai puţin decât acum 3 ani pentru că odată cu transferul la Ministerul Apărării, prietenii lor de la Ministerul Sănătăţii au găsit o ocazie bună să îi scoată din flux. Activitatea laboratoarelor este acum neglijabilă, deşi în spitale ar fi atât de mare nevoie! Cât despre activitatea de cercetare…”, a completat Voiculescu.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni la Institutul Cantacuzino despre produsul OROSTIM-HV lansat pe piaţă, că acest produs reglează anticorpii în organism şi întăreşte imunitatea. Şeful Executivului a vorbit şi despre faptul că a fost crescută capacitatea de testare a institutului după dotarea cu un extractor automat, putând fi făcute acum 1.200 de teste pentru COVID-19 pe zi.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Tudorel Toader publică un SMS de la Marian Oprişan. Ce reproșuri îi aducea fostul lider vrâncean

Mihnea Tudor

Primul semn că ”mariajul” s-a terminat: Un lider solicită separarea ALDE de Pro România

Saghin Cristian

Nicuşor Dan denunță ”cultul personalității fostului primar” și scoate inscripţia „Primăria Capitalei” de pe vehiculele STB

Saghin Cristian

Gabriela Firea a fost operată de urgență

Gloria Pascu

Ciolacu: A-l preţui pe Eminescu înseamnă să dovedeşti ca stat – prin fapte, nu doar prin palavre – respectul cuvenit Educaţiei şi Culturii naţionale, două domenii care astăzi, din păcate, suferă cumplit

Mihnea Tudor

Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »