Vlad Voiculescu, fără mască în Parlament: Eram într-o conferinţă video. Am greşit şi toate criticile sunt justificate

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, afirmă, fotografiat fără mască în Parlament. foto: captura video Pro TV
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, afirmă, fotografiat fără mască în Parlament. foto: captura video Pro TV

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, afirmă, după ce a fost fotografiat fără mască în Parlament

”Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliştii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferinţă video mi-am dat jos masca pentru intervenţie, pentru a mă face mai bine înţeles şi pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar şi pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greşeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puţin de 10 metri în jurul meu”, scrie ministrul, pe Facebook.

Vlad Voiculescu precizează că la un moment dat i-a fost atrasă atenţia şi şi-a pus la loc masca.„Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, conchide Voiculescu.

Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie COVID-19, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV. Fostul consilier onorific al MS, Răzvan Cherecheş s-a declarat profund şocat că ministrul nu poartă mască în plin val 3 al pandemiei şi în condiţiile în care secţiile de terapie intensivă sunt aglomerate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

de ce era voiculescu fara masca ministrul sanatatii vlad voiculescu fara masca voiculescu fara masca voiculescu masca
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes