Monden

Vloggerul ”Colo”, a fost arestat. Declarațiile sale l-au înfundat

Vloggerul Colo arestat. captură video Cancan
Vloggerul Colo arestat. captură video Cancan

Vlogger ”Colo”, Alexandru Bălan, a ieșit încătușat, marți seara, din secția de poliție, fiind vizibil afectat de cele întâmplate. Momentan nu se cunosc detaliile reținerii sale. Bălan a devenit viral după ce a instigat la violarea „minorelor”, lăundându-se că ar fi întreținut inclusiv relații sexuale cu o fată de 15 ani, deși este major.

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut pe YouTube sub numele Colo, a fost reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 din Capitală, după ce l-au audiat câteva ore, potrivit surselor Digi24. El este acuzat de instigare la violență asupra minorilor. ”Colo” a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Mai exact, Colo a spus că i se pare foarte normal ca el să întrețină relații sexuale cu o copilă de 15 ani. Prin confesiunile sale, într-un fel sau altul, el îi învață pe copiii care îl urmăresc să facă aceleași lucruri. Din acest motiv, nu este exclus ca oamenii legii sa decidă acum începerea urmăririi penale a vlogger-ului.

Declarațiile lui Colo

”Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f* toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…) Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo care i-au pus poliția pe urme.

Poliția s-a autosesizat în urma declarațiilor făcute de tânăr. „În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, au transmis reprezentanții DGPMB.

Mai mult, o tânără a făcut o plângere oficială împotriva lui Bălan, fiind amenințată cu violul de către fanii acestuia.

Alte știri de interes

Ed Sheeran a devenit tată

Mihnea Tudor

Simona Gherghe va prezenta emisiunea Mireasa de la Antena 1

Gloria Pascu

Al Pacino şi Robert De Niro joacă împreună într-un nou film

Mihnea Tudor

Smiley, vitezomanul. Și-a luat amendă pe A2. Testat cu drugtest-ul

Gloria Pascu

Roata Norocului de la Kanal D a spulberat audiența

Mihnea Tudor

Vocea României nu se mai difuzează. Ce hotărâre au luat jurații

Mihnea Tudor

Beyonce lansează albumul „Black is King” ca odă mișcării BLM

Mihnea Tudor

Jerusalema Challenge – Dansul devenit viral pe rețelele sociale – ”Jerusalema” adună milioane de vizualizări

Gloria Pascu

Fosta iubită a Roxanei Vancea s-a sinucis

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »