Vocea României nu se mai difuzează. Ce hotărâre au luat jurații

O nouă ediția Vocea României ar fi trebuit să înceapă în această toamnă, însă totul a fost dat peste cap din cauza faptului că nu s-au putut organiza preslecțiile pentru acest sezon al emisiunii de talente muzicale.

Pentru prima dată în zece ani, show-ul nu va mai fi difuzat în această toamnă, iar cei patru jurați vor trebui să se orienteze spre alte proiecte. Tudor Chirilă, Smiley, Horia Brenciu și Irina Rimes sunt obligați să aștepte.

Vocea României va reveni în 2021. X Factor merge înainte

Vocea României ar urma să revină la Pro tv în toamna anului 2021, dacă se vor putea organiza preselecții, atunci când situația din România o va permite din cauza pandemiei de coronavirus.

În schimb, Antena1 a reluat producția X Factor și promite foarte multe surprize în noua ediție:

”Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei. Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară. Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, au spus oficialii Pro Tv într-un răspuns pentru Paginademedia.ro. Iar o parte dintre oamenii care lucrau la Vocea României au trecut la Antena 1, care va transmite în această toamnă X-Factor.

Cel de-al nouălea sezon X Factor vine cu schimbări în ceea ce privește juriul. Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei, câștigătorul marelui premiu în anul 2013 vor fi cei care vor selecta concurenții cei mai buni, care se vor lupta pentru marele premiu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cand e vocea romaniei ce se aude cu vocea romaniei jurati vocea romaniei vocea romaniei vocea romaniei out vocea romaniei pro tv
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes