Administrație locală

Voiculescu, după ce directorul ASSAMB ar fi cerut angajaţilor unitate ca Firea si Pandele să nu ajungă la DNA: Vor avea de ales

Vlad Voiculescu, liderul PLUS Bucureşti și viitor vice-primar, a declarat că a aflat din presă că directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Vasile Apostol, a convocat o şedinţă de urgenţă cu managerii de spitale şi a avut apoi o întâlnire cu şeful de la Colentina. Apostol i-a avertizat pe toţi că trebuie să fie o echipă unită astfel ca „Gabriela Firea şi Florentin Pandele să nu ajungă la DNA”.

”În dimineaţa asta şefii spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei nu răspundeau la telefon. Citesc în ziare că directorul general al ASSMB a convocat de urgenţă o întâlnire. Sper că era pentru o mai bună organizare în criza Covid 19. Pentru că vin vremuri grele şi bucureştenii vor avea nevoie de toate resursele de care dispunem pentru a trece peste iarna şi primăvara următoare. Citesc de asemenea într-o publicaţie ce pare a avea surse bune in PMB / ASSMB că ‘la finalul şedinţei (Directorul General) i-a avertizat pe toţi că trebuie să fie o echipă unită astfel ca „Gabriela Firea şi Florentin Pandele să nu ajungă la DNA’ ”, a scris Vlad Voiculescu joi pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş a mai spus că speră să fie o neînţelegere sau o dezinformare, pentru că în caz contrar vor merge cu toţii la DNA.

”Sper că este o neînţelegere sau o dezinformare. Altfel, cu toţii vor avea foarte curând de ales între cinste şi aşa numita unitate. Dacă o vor alege pe prima, vor avea în mine şi în noua echipă de la Primăria Generală parteneri de nădejde. Dacă o vor alege pe a doua, vor merge cu toţii la DNA. Ca o ‘echipă unită, desigur”.

Alte știri de interes

Nicuşor Dan, după jurământ: Să încep cu mottoul pe care şi l-a ales acum 30 de ani Liga Studenţilor

Saghin Cristian

Clotilde Armand, validată primar la Sectorul 1. 125 de contestații împotriva sa, degeaba

Mihnea Tudor

Favorita lui Iohannis, Astrid Fodor, validată pentru un nou mandat de primar la Sibiu

Saghin Cristian

Nicuşor Dan validat primar general. Toate contestaţiile au fost respinse

Mihnea Tudor

Primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, diagnosticat cu COVID-19. Îl așteaptă jurământul

Mihnea Tudor

Liderul PNL Timiş a semnat protocolul de guvernare locală. Reacţia lui Dominic Fritz

Mihnea Tudor

Primele promisiuni ale lui Traian Berbeceanu din funcția de prefect

Mihnea Tudor

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, amenință PNL-ul cu o alianță USR – PSD

Saghin Cristian

Nicuşor Dan anunţă că va renunţa la poziţia sa din Asociaţia ”Salvaţi Bucureştiul”. Ce se întâmplă cu procesele

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »