Voropchievici horoscop RUNE săptămâna 26 iulie – 1 august 2021

Voropchievici horoscop RUNE săptămâna 26 iulie – 1 august 2021
Voropchievici horoscop RUNE săptămâna 26 iulie – 1 august 2021

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, cu previziunile sale și ale runelor pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune Voropchievici săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 26 iulie – 1 august la toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Pentru săptămâna următoare, Berbecul trebuie să îşi mobilizeze toate forţele. Şi unde munceşte, şi acasă, şi în societate. Ca să demonstreze că el are valoare, că el e cineva. A intrat într-un con de umbră, iar acum e cazul să se afirme. Să se reafirme.

Horoscop Rune Taur – Taurul, să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi curând. Fiţi pregătiţi. Se va produce o schimbare, cât de curând, acasă. Nu la serviciu. Ştie fiecare ce şi-a pregătit acolo.

Horoscop Rune Gemeni – Gemenii intră în atenţia persoanelor dragi şi le vor trimite un cadou minunat sau ceva substanţial care să îi bucure.

Horoscop Rune Rac –  Racul are un mesaj dublu. Relaxaţi-vă şi nu vă mai faceţi griji de starea de sănătate a unor persoane dragi, apropiate, pentru că vă aşteaptă să le mai faceţi o vizită. Deci, relaxare. Întotdeauna, Racul se va gândi la toţi cei dragi şi îşi face gânduri aiurea.

Horoscop Rune Leu – Leul nu are treabă, stă acasă şi are o săptămână de mesaje, de comunicare. Fiţi pregătiţi să recepţionaţi mesajul acela foarte important.

Horoscop Rune Fecioară – Fecioara a pus gând rău locului de muncă. Nu mai vrea să lucreze, vrea să îşi schimbe locul de muncă. Dar nu mai vrea nici acolo în casă. Vrea să schimbe ori locul de muncă, ori locuinţa. E pusă pe schimbări masive. Sunteţi pe punctul de a vă muta din casă sau din serviciu. Dar voi decideţi care e cel mai important şi alegeţi din cele două.

Horoscop Rune Balanţă – Veşti bune: s-ar putea să primiţi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Dacă vin banii ăia se schimbă vorba “iar n-am bani”.

Horoscop Rune Scorpion – Scorpionul intră într-o săptămână de protecţie divină totală. Parcă nu era protejat îndeajuns, dar se pare că a făcut ceva năzdrăvănii şi cineva să îl urecheze nu poate. Este sub protecţia şefului suprem.

Horoscop Rune Săgetător –  Cineva va da lovitura şi se va produce un salt rapid calitativ în existenţa sa. Veţi da lovitura!

Horoscop Rune Capricorn – Veţi afla un adevăr foarte important care vă poate schimba sau marca viaţa. În săptămâna ce urmează, fiţi pregătiţi de un adevăr important.

Horoscop Rune Vărsător – Vărsătorul intră într-o nebuloasă. Nu comunică cu nimeni, e simbolul necunoscutului. Se retrage, se învăluie într-o aură de mister şi el şi cu Dumnezeu ştie. E o săptămână mai de trup şi suflet.

Horoscop Rune Pești – Nici nu au venit bine dintr-o minivacanţă şi acum runele le spun: sunteţi pregătiţi să vă faceţi bagajele? Astrele vă mai anunţă o călătorie. 

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicihoroscop saptamanal voropchieviciMihai VoropchieviciMIHAI VOROPCHIEVICI RUNEvoropchievici horoscop rune
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes