Voropchievici Horoscopul Runelor pentru luna mai 2021

Voropchievici Horoscopul Runelor pentru luna mai 2021
Voropchievici Horoscopul Runelor pentru luna mai 2021

Mihai Voropchievici a prezentat Horoscopul Runelor pentru întreaga lună mai, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, moderată de Cătălina Porumbel.

În horoscopul runelor pentru mai 2021, numerologul Mihai Voropchievici anunță că Leii, schimbări majore, Fecioarele, numai pe drumuri, iar Berbecii se umplu de cadouri.

Horoscopul Runelor mai 2021

Horoscop rune Berbec mai 2021: O certitudine că cineva care se gândește intens la voi în această lună, vă va umple de cadouri. Este o lună de bonificații și știu să le primească și se să bucure de ele.

Horoscop rune Taur mai 2021: Trebuie să își mobilizeze forțele în luna mai, ca să arate cine este el. Și acasă și la serviciu și în societate. Trebuie să iasă în evidență prin calitățile lor și să spună ”eu sunt Taurul!”.

Horoscop rune Gemeni mai 2021: Au o lună mai cu forță, încredere, tărie, o lună puțin mai dificilă, de fapt tot anul a fost mai dificil. Atenție la sănătate, la alimentație, pentru că sunt multe lucruri pe care le trecem cu vederea și pe care le putem regla din alimentație.

Horoscop rune Rac mai 2021: În luna mai găsește rezolvări pentru toate problemele.

Horoscop rune Leu mai 2021 Are o lună de așteptări, o multitudine de schimbări foarte importante acasă. Fiți pregătiți pentru aceste schimbări majore.

Horoscop rune Fecioara mai 2021: Are o lună în care s-a decis să își facă bagajele și să facă o călătorie. Vor face o mulțime de plimbări mai lungi sau mai scurte, dar o lună numai pe drumuri și mai puțin acasă.

Horoscop rune Balanță mai 2021: Susține bătălii, se ceartă cu toată lumea. Nu vă îngrijorați pentru că tot voi câștigați.

Horoscop rune Scorpion mai 2021: Are două probleme de rezolvat: relaxare și să scoată din mental grija celor care au probleme de sănătate.

Horoscop rune Săgetător mai 2021: O lună de mesaje non-stop. O lună cu multă comunicare scrisă și verbală.

Horoscop rune Capricorn mai 2021: Intră pe runa țării. Primesc o veste bună, cadouri surpriză, sume de bani importante.

Horoscop rune Vărsător mai 2021: Pregătiți să facă un uragan. Își mobilizează forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă.

Horoscop rune Pești mai 2021: Sfătuiți să aibă răbdare. Nu forțați mâna norocului pentru că toate lucrurile bune vin pentru cei care știu să aștepte.

Acesta a fost Horoscopul Runelor pentru luna mai 2021 cu Mihai Voropchievici.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop luna maihoroscop lunarhoroscop rune maihoroscop voropchieviciHoroscopul Runelor mai 2021Mihai Voropchievicirune luna maivoropchivici rune
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes