Vrâncean, arestat preventiv, după ce şi-a pus copiii să-i bată concubina, în timp ce el filma scena -FOTO

Mecanicul trenului care a produs accidentul de la Fetești, reținut pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu și consum de alcool
Mecanicul trenului care a produs accidentul de la Fetești, reținut pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu și consum de alcool

Un bărbat de 50 de ani, din Focşani, județul Vrancea, care şi-a bătut concubina în faţa copiilor săi şi i-a îndemnat şi pe aceştia să o lovească pe femeie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii de la Judecătoria Focşani.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, cercetările în acest caz au început în urma publicării unui videoclip care conţine imagini de violenţă în familie.

Astfel, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugesti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani.

Poliţiştii s-au deplasat acolo împreună cu reprezentanţii DGASPC Vrancea, iar din cercetările preliminare a reieşit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi copii ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii.

În urma verificărilor, copiii şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal., potrivit news.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru violenţa în familie, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barbat arestat copiii bat concubina filmat
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes