Vremea azi, 1 noiembrie, în țară și în București

Conform prognozei meteo anunțată de ANM, vremea, luni, 1 noiembrie, va continua să se mențină rece. Cerul va fi, în general, variabil. Rafalele de vânt vor fi slabe și/sau moderate. În zonele din sud-vest și la munte și în special în primele ore ale zilei în teritoriile din nord-est, vântul se va intensifica. În regiunile extracarpatice, nebulozitatea joasă se va menține în cea mai mare parte a zilei. Pe arii restrânse se vor manifesta ploi slabe și/sau burniță.

Temperaturile minime se vor încadra între – 5 grade Celsius în estul Transilvaniei și 10 grade Celsius pe litoral și în Dealurile de Vest. Valorile termice maxime vor varia între 10 și 18 grade Celsius. Presiunea atmosferică se va afla în scădere.

Vremea azi în București

Vremea în București, luni, va fi rece. Cerul va fi, în mare parte a zilei, noros. Trecător, se vor manifesta averse slabe și/sau burniță. Rafalele de vânt vor fi slabe până la moderate, potrivit prognozei meteo pentru 1 noiembrie.

Temperaturile minime vor varia între 5 și 7 grade Celsius. Temperatura maximă va atinge valoarea de 15 grade Celsius. Presiunea atmosferică va scădea.

Ploi și burniță în zonele montane

La munte, vremea va fi rece. În Carpații Meridionali și Orientali, cerul va fi noros. Pe parcursul zilei se vor semnala averse slabe și/sau burniță. În restul zonei montane, cerul va fi mai mult senin, iar probabilitatea manifestării ploilor va fi redusă.

Rafalele de vânt se vor intensifica, luni, în special pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, potrivit ANM.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

prognoza meteovremea azivremea azi 1 noiembrievremea azi bucuresti
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes