Vremea azi: Cod Galben de ninsori în nordul Moldovei. Lapoviţă şi polei în mai multe județe

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori în judeţele Suceava, Neamţ, Bacău şi la munte, unde se va depune strat de zăpadă. De asemenea, ANM anunţă lapoviţă şi polei în restul Moldovei şi în Muntenia.

Potrivit ANM, până la ora 18.00, în judeţele Suceava, Neamţ, Bacău şi la munte vor predomina ninsorile moderate cantitativ şi va continua să se depună strat de zăpadă.  

”În restul Moldovei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi se va depune polei. Precipitaţii predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor fi şi în estul Munteniei, pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă şi se va forma polei”, a transmis, miercuri, ANM.  

Potrivit meteorologilor, în toată zona vizată, vântul va avea intensificări cu viteze în general de 50…60 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea. 

 De asemenea, astfel de fenomene se vor semnala temporar şi în Dobrogea. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cod galbenninsori moldovaunde ningevremea azizapada
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes