Vremea până la sfârșitul săptămânii. Vânt brumă și îngheț

Vremea rece, de iarnă, se menține toată această săptămână, după cum anunță meteorologii. Vremea va fi deosebit de rece în întreaga ţară, fiind posibile brumă şi îngheţ. În zonele de deal şi munte ninsorile nu se opresc prea curând.

Meteorologii anunţă că, de miercuri de la ora 15.00, până sâmbătă la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor.

”Se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul şi în centrul ţării şi în dealurile sudice. Se va produce brumă şi pe alocuri îngheţ la sol. Temporar, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) şi în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal şi de munte vor mai fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare”, au mai transmis meteorologii.

Confirm ANM, vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menţionat, în sud-vest şi centru, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte peste 60…70 km/h, spulberând zăpada.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes