Vulpița ar fi fost dată afară de la Antena 1, după ce a făcut o gramadă de bani

Vulpița ar fi fost dată afară de la Antena 1, după ce a făcut o gramadă de bani
Vulpița ar fi fost dată afară de la Antena 1, după ce a făcut o gramadă de bani

Telenovela Vulpița cunoaște o nouă întorsătură. Cu lacrimi în ochi, Mirela Vaida a făcut anunțul, iar Vulpița din Vaslui a plâns, la rândul ei, spunând ”că nu mai poate continua viața alături de Viorel și că a mai tras de timp pentru că avea nevoie de bani”.

Se pare că Vulpița, ajunsă vedetă din greșeală, a fost concediată după 4 luni, în care nu a făcut nimic notabil, nu a zis nimic, nu a arătat nimic, dar a făcut audiențe record.

”Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani”, a recunoscut Vulpița într-un final. „Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a adăugat Vulpița din Vaslui.

Contestată de foarte mulți telespectatori și ”pârâtă” la CNA, cu tot cu ”Acces Direct”, Vulpița a dat o nouă lovitură de imagine, după ce a trecut la capitolul ”muzică”. Împreună cu Axinte de la ”Vacanța Mare”, spre exemplu, Vulpița s-a ”scos” cu piesa ”Hai la București”, iar vizualizările pe YouTube au impresionat. Clipul a strâns, în doar 24 ore de la lansare, nu mai puțin de 1.500.00 vizualizări, așa că fanii Vulpiței au de ce să fie bucuroși. E drept că Axinte este cel care a dat greutate melodiei, fiindcă Vulpița mai are mult până la statutul de cântăreață, însă apariția ei în videoclip – apare și Viorel, firește, fiind personaj în melodie – a jucat un rol care nu poate fi contestat. ”La vocea ei s-a lucrat cam cinci-șase ore. Ea, ca solistă… e foarte bună dansatoare. E prima piesă, nimeni nu s-a născut învățat”, a declarat Axinte, preluat de cancan.ro

Conform sursei citate, câștigurile Vulpiței sunt consistente. Plecăm de la suma de 100 de euro pe care o primește Veronica Stegaru pentru aparițiile în emisiune. Asta înseamnă aproximativ 500 de lei. Și, dacă ținem cont de numărul emisiunilor ”Acces Direct” în care a participat, suma încasată de Vulpiță trece de 40.000 de lei, mai scris canacan.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

culpita concediata telenovela vulpita vulpita vulpita acces direct
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes