Vulpița și Viorel au produs încă o amendă mare pentru Antena 1

Vulpița - Veronica Stegaru la Acces Direct - captură video A1
Vulpița - Veronica Stegaru la Acces Direct - captură video A1

CNA a catalogat emisiunea cu Vulpița și Viorel drept un ”spectacol al degradării umane”. Astfel, emisiunea prezentată de Antena 1, ”Acces Direct”, i-a mai adus televiziunii încă o amendă, în valoare 15.000 de lei, conform deciziei luate de forul audiovizual, sancțiunea fiind votată în unanimitate.

”Nu se asigură, așa cum ar fi normal, protecția minorilor”, a explicat Radu Herjeu, acesta fiind cel care a și propus amenda respectivă, potrivit paginademedia.ro.

Totul se învârte în jurul Vulpiței din Vaslui și a soțului ei Viorel. Deși în trecut a mai primit amenzi de la CNA, Antena 1 se, din nou, alege cu o amendă consistentă, după ce oficialii au stabilit că formatul emisiunii ar avea ca scop ”degradarea umană”.

Dar lucrurile nu se sfârșesc aici. prezentatoare emisiunii, Mirela Vaida, este acuzată tot într-o reclamație primită de CNA, că ”o traumatizează pe Veronica Stegaru”.

Patronii de la Antena 1 au încercat să ocolească amenda justificând show-ul drept un spectacol de divertisment ce trebuie privit și mai ales tratat ca atare.

”E un serial de divertisment, marcat ca atare. Rațiunile comerciale există, nu le neagă nimeni. Nu ne asumăm promovarea unor astfel de comportamente. E un serial cu personajele carismatice care există”, au spus aceștia.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

acces directamenda antena 1vulpitavulpita amendavulpita si viorel
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes