Willmark, prima apariție TV după ce a fost operat de urgență

Willmark, prima apariție TV după ce a fost operat de urgență
Willmark, prima apariție TV după ce a fost operat de urgență

De la petrecerea de ziua lui a ajuns… pe patul de spital. Pentru Willmark săptămâna s-a terminat prost. Artistul a petrecut de ziua lui cu prietenii, a exagerat cu mâncarea și, de dimineață,  a ajuns de urgență la spital. Medicii i-au dat verdictul, operație de urgență.

 „Am dat de o apendicită. Pregăteam spectacolele de vară,  eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept,  cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine după. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja. Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită”, a povestit micuțul Will la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV.

Din fericire, experiența a fost una pozitivă iar Willmark zâmbește acum și face haz de necaz. „Operația a reușit, pacientul trăiește. Să dai de apendicită la vârsta asta mi se pare ciudat. Acum sunt în recuperare, am o dietă sănătoasă, nu exagerez cu mâncarea”, i-a povestit el lui Cristi Brancu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dupa ziua lui operat willmark
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes