Winners Open, Cluj Napoca: Irina Begu și Gabriela Ruse în finala primului turneu de tenis după pandemie

Competiția de la Cluj Napoca a atras șase nume cunoscute ale tenisului românesc: Irina Begu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru. Câștigătoarea va primi un premiu de 10.000 de dolari și va avea șansa să joace într-un meci demonstrativ de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil

Meciul dintre Irina Begu (81 WTA), câştigătoarea Grupei B, şi Irina Bara (159 WTA), a doua clasată în Grupa A, a început cu o întârziere de o oră şi jumătate din cauza ploii.

A doua semifinală de sâmbătă a avut loc între Gabriela Ruse (177 WTA), câştigătoarea Grupei A, şi Jaqueline Cristian (162 WTA), a doua clasată în Grupa B.

Irina Begu și Gabriela Ruse se vor întâlni în finala turneului amical Winners Open. Acesta este primul turneu de tenis care are loc în România, iar autoritățile au luat toate măsurile necesare în contextul pandemiei de coronavirus.

Finala și meciul cu Simona Halep

Duminică e programată finala, de la ora 12:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat tot duminică, de la ora 16:30.

Irina Begu se antrenează la Bucureşti, împreună cu alte jucătoare din România, inclusiv Simona Halep, de câte ori are ocazia.

”Cât de cât am revenit la normal, am început antrenamentele, pregătirea fizică, încerc să mă antrenez cât pot de mult ca să recuperez cele două luni pierdute. În cele două luni petrecute în casă, mi-am cumpărat o bicicletă şi am încercat să fac pregătirea fizică acolo”, a spus Irina Begu după ce au fost ridicate restricțiile în contextul pandemiei de coronavirus.

La rândul ei, Simona Halep a spus: ”Sunt bucuroasă pentru că pot să fiu prezentă la Cluj alături de Horia Tecau și Marius Copil pentru a juca un super meci în data de 5 iulie, în cadrul turneului Winners Open.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

begu - ruse finala cluj finala winners open simona halep
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes