WRS pleacă în turneu de promovare a piesei Llamame

WRS pleacă în turneu de promovare a piesei Llamame. Sursa foto: TVR/captura
WRS pleacă în turneu de promovare a piesei Llamame. Sursa foto: TVR/captura

Artistul WRS, reprezentantul României la Eurovision Song Contest 2022, va susţine un turneu în Europa şi Israel în care va promova melodia „Llamame”.

La scurt timp după câştigarea Selecţiei Naţionale, wrs, reprezentantul României la cel mai mare concurs internaţional de muzică, a primit invitaţii la toate evenimentele dedicate promovării fenomenului Eurovision.

Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam şi Madrid sunt destinaţiile pe care wrs le-a notat pe harta turneului internaţional de promovare a piesei „Llamame”: „Mă bucur extrem de tare că am ocazia să merg în acest turneu internaţional de promovare şi abia aştept să mă întâlnesc cu comunităţile Eurovision din Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam şi Madrid şi să ne distrăm cel mai bine şi mai frumos! Sunt sigur că vor fi experienţe foarte tari, sunt foarte excited, aşa că let’s have some fun!”, a mărturisit WRS, înainte de a porni către prima destinaţie a turneului.

Primul oraş unde WRS se va întâlni cu fanii Eurovision este Barcelona. Sâmbătă, 26 martie, Sala Apolo va găzdui prima mare petrecere dedicată ESC, BCN Eurovision Party 2022, în faţa a 1200 de spectatori. Pe scena evenimentului, alături de WRS şi alţi concurenţi ai competiţiei internaţionale, vor urca, în calitate de invitaţi special, Senhit, Conchita, Rosa Lopez, Sharonne, Giuseppe di Bella, Sunstroke project şi Marta Roure.

Următoarea oprire este capitala Regatului Unit. Pe 3 aprilie, „Llamame” va răsuna în The Hard Rock Hotel, gazda evenimentului London Eurovision Party 2022, organizat în parteneriat cu wiwibloggs, celebrul portal specializat în fenomenul ESC.

Pe 7 aprilie, reprezentantul României este aşteptat în Tel Aviv, la Israel Calling 2022. Aici, va participa la un concert în aer liber care adună, an de an, zeci de mii de oameni în centrul oraşului, sub sloganul „Celebrating Eurovision Together!”.

După doar două zile, WRS va urca pe scena Melkweg din Amsterdam, importantul centru cultural din Regatul Ţărilor de Jos care găzduieşte, an de an, evenimentul Eurovision in Concert.

O săptămână mai târziu, pe 16 aprilie, WRS va încheia turneul internaţional de promovare a piesei „Llamame” în Spania, la PrePartyES 2022. A şasea ediţie a evenimentului se va desfăşura în faţa a 2000 de fani, în Sala La Riviera din Madrid, şi va fi difuzată online pe platformele Eurovision-Spain.com.

Sub sloganul „The sound of beauty”, Eurovision Song Contest 2022 va aduce, pe scena din Torino, reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Ţărilor de Jos, România, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina şi Marea Britanie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Eurovisionllamameturneu llamamewrswrs - llamame
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes