International Recomandate

Yulia, soția căreia Navalnîi i-a spus că îi datorează viața

Yulia, soția căreia Navalnîi i-a spus că îi datorează viața
Yulia, soția căreia Navalnîi i-a spus că îi datorează viața

În spital sau în fața poliției, opozantul rus Alexei Navalnîi a fost văzut în mod constant însoțit de Yulia, soția sa, ajunsă în lumina reflectoarelor odată cu suspectarea otrăvirii sale în august, și căreia i-a spus că îi datorează viața.

„Yu-li-a! Yu-li-a! ” A scandat mulțimea adunată în timp ce ea a ieșit singură din aeroportul Sheremetievo din Moscova, chiar după ce Navalny a fost arestat la întoarcerea sa, după cinci luni de convalescență în Germania.

Sub privirea lumii întregi, Yulia Navalnaia și-a sărutat soțul la controlul pașapoartelor, înainte ca poliția să-l aresteze, apoi a declarat cu seriozitate că soțul ei „nu se teme”.

„Nici eu nu mă tem și vă invit pe toți să nu vă fie frică”, a adăugat ea.

Prin greutățile suferite de soțul ei, soția sa a intrat treptat în sfera publică.

Mai ales din august în Omsk (Siberia), unde avionul în care soțul ei își pierduse cunoștința aterizase în caz de urgență, pe fondul suspiciunilor de otrăvire.

Mută ​​cerul și pământul pentru a obține evacuarea în Germania, departe de atmosfera tulbure a acestui spital provincial invadat de serviciile secrete, pe care le acuză că ar fi făcut presiuni asupra medicilor

„A fost terifiant. Dar nu a trebuit să mă las (…) Sunt soția lui. Dacă mă prăbușesc, toată lumea se prăbușește, ca dominoul. Așa că am făcut tot posibilul să-mi păstrez calmul și „să-l scot de acolo”, i-a spus ea YouTuber-ului Yuri Doud.

”M-ai salvat”

Acest moment „a transformat-o, dintr-o figură însoțitoare, într-un personaj principal”, comentează Alexandre Baounov, de la Carnegie Center din Moscova. De asemenea, episodul i-a adus titlul de „Eroina anului”, în ziarul de opoziție Novaïa Gazeta, care a scris că „Navalny a avut noroc. Nu pentru a supraviețui după Novichok, (…) ci cu femeia ei Yulia “, notează archyde.com.

Alexei Navalny și-a construit o imagine care este opusă celei a lui Vladimir Putin, care păstrează secretul asupra vieții sale private. Alexei și Yulia își arată cu mândrie pe rețelele de socializare familia lor „normală”, unită, zâmbitoare, cu copiii lor Daria, 20 de ani, studentă în Statele Unite, și Zakhar, 13 ani.

Yulia, m-ai salvat”, i-a mulțumit Alexei Navalny după ce a ieșit din comă.

În vârstă de 44 de ani, Yulia Navalnaia, o femeie cu părul blond și ochii luminoși ca ai soțului ei, este licențiată în economie. S-au cunoscut în 1998 și trebuiau să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare a nunții în august, dar Alexei era în comă.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Despre primăveri și agende

Gabriela Ibens

Gheorghiţă: Lista de aşteptare va fi disponibilă pe platformă din martie. Se poate înscrie oricine

Mircea Furdu

Rareș Bogdan arată cu degetul către liderii coaliției: Florin Cîțu are nevoie de o susținere mai puternică

Mihnea Tudor

Viktor Orban a ales vaccinul chinezesc Sinopharm pentru a se vaccina

Mihnea Tudor

Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare, după ultimele anunțuri ale ministrului Raluca Turcan

Mircea Furdu

Un mort şi un rănit la Cernăuţi, într-o explozie a unei conducte de oxigen la un spital Covid

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »