Zeci de luptători SAS au intrat în izolare. Probleme cu trupele speciale ale Poliției Capitalei

Percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în mai multe judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală. 17 persoane, duse la audieri
Percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în mai multe judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală. 17 persoane, duse la audieri

Mai mulți luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) al Poliţiei Capitalei au ajuns în izolare. Totul s-a întâmplat după ce un coleg de-al lor a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi se află acum înternat la Institutul “Matei Balş”, scrie Gândul.

Nu mai puțin de 36 de mascaţi de la SAS se află în izolare, iar spaţiul unde ei îşi desfăşurau activitatea a fost dezinfectat. Sursele citate au declarat că este vorba despre un întreg detaşament de mascaţi.

Situaţia s-a repetat şi la Secţia 21 de Poliţie din Capitală. 6 poliţişti de proximitate au fost trimişi şi ei acasă, în izolare, după ce un coleg a fost confirmat cu COVID-19. Este vorba exact despre poliţiştii care aveau ca sarcină verificarea cetăţenilor dacă stau sau nu acasă în izolare la domiciliu.

Nu este pentru prima oară când activitatea Poliţiei Capitalei este afectată de acest virus. La începutul lui aprilie, Secţia 19 aproape a rămas fără personal, după ce 3 poliţişi au fost găsiţi cu noul coronavirus, iar alţi 25 au fost după aceea izolaţi la domiciliu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes