Zelensky i-a adresat mulțumiri protestatarei Marina Ovsyannikova, de la televiziunea rusă

Zelensky i-a adresat mulțumiri protestatarei Marina Ovsyannikova, de la televiziunea rusă. Foto: captura video
Zelensky i-a adresat mulțumiri protestatarei Marina Ovsyannikova, de la televiziunea rusă. Foto: captura video

Volodimir Zelensky, preşedintele Ucrainei, i-a mulţumit Marinei Ovsyannikova, angajată a televiziunii ruse Pervîi Kanal, care a protestat într-o emisiune de știri, luni seară, pentru a striga „Nu războiului”, scrie The Guardian.

Zelenskiy a spus că i-a fost „recunoscător” ei şi altora „că au încercat să transmită adevărul”: „Sunt recunoscător acelor ruşi care nu încetează să încerce să transmită adevărul, care luptă împotriva dezinformării şi spun fapte reale prietenilor şi familiilor lor, şi personal acelei femei care a mers în studioul Channel 1 cu o pancartă anti-război”.

Celor cărora nu le este frică să protesteze. Atâta timp cât ţara ta nu este complet închisă de restul lumii, transformându-se într-o Coreea de Nord uriaşă, trebuie să lupţi, nu trebuie să-ţi ratezi şansa”.

Marina Ovsyannikova, editor la Pervîi Kanal, a ridicat o pancartă pe care scria „Nu credeţi propaganda. Te mint aici”, în timp ce prezentatoarea Ekaterina Andreeva a continuat să vorbească.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

#putin#ukraine#zelenskyovsyannikovaprotest jurnalistarazboi ucrainazelensky
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes