Zile de sărbătoare, cu ediţii speciale, surprize și voie bună, la Antena Stars

Zile de sărbătoare, cu ediţii speciale, surprize și voie bună, la Antena Stars
Zile de sărbătoare, cu ediţii speciale, surprize și voie bună, la Antena Stars

La Antena Stars urmează zile de colecţie, cu ediţii speciale ale emisiunilor, cu invitați pe măsură, cu multă distracție și voie bună, dar și cu sfaturi utile pentru pregătirile din aceste zile de sărbătoare.

În Vinerea Mare, telespectatorii Antena Stars pot urmări, la emisiunea Showbiz Report, de la ora 16:00, un interviu de colecţie cu Petre Roman si Silvia Chifiriuc. Fostul premier vorbeşte despre sinuciderea fratelui Silviei, despre cum era Paştele în copilărie, dar şi despre ce temeri are când vine vorba despre viaţă şi familie. În aceeaşi emisiune, Cezara Dafinescu vorbeşte despre decesul celor doi soţi, despre nepoţi, dar şi despre fiica sa. Tot atunci, Cristi Iacob a acceptat să vorbească despre soţie. Ce spune despre lipsa unui moştenitor, dar şi părerea acestuia despre adopţie, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie Showbiz Report, vineri, de la 16:00, la Antena Stars.

Ştirile Antena Stars pregătesc interviuri în exclusivitate. Printre personajele controversate pe care telespectatorii le vor putea urmări se numără Raluca, fosta soţie a lui Pepe şi Fulgy, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani. Raluca Pastramă a oferit primul interviu după divorţul de Pepe. Bruneta face dezvăluiri în exclusivitate despre viaţa pe care o trăieşte acum. Tot vineri, telespectatorii vor putea urmări şi prima apariţie la tv a lui Fulgy de la Clejani, după doi ani de pauză. Fratele Margheritei face declaraţii cu ochii în lacrimi despre tot ce s-a întâmplat.

Sâmbătă, de la ora 09:00, Dima Trofim şi Nasrin dau startul ediţiilor speciale Star Matinal. Steliana Sima şi nepoata, Maria Cârneci, Gheorghe Turda, Cristian Pomohaci, Emilia Ghinescu, Laura Lavric, dar şi multe alte nume importante din showbiz vor fi prezenţi în platoul Star Matinal. Cum a fost cerută Ioana Ginghină în căsătorie, dezvăluiri în exclusivitate şi în premieră despre cum a presimţit Gheorghe Turda moartea mamei sale, dar şi un interviu în premieră despre pierderea părinţilor lui Constantin Enceanu, toate vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta la Star Matinal, începând cu ora 09:00.

Tot la Star Matinal, duminică, de la ora 09:00, se anunţă o petrecere de zile mari cu cei mai tari artişti din trending: Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Minodora, Mahala Rai Banda, Georgiana Lobonţ. De la Liviu Teodorescu telespectatorii vor afla cum merg pregătirile pentru nuntă, dar şi cine este pe lista de invitaţi, iar creatorii de modă, Ana Radu şi Stephan Pelger îşi spun poveştile de viaţă fascinante.

Emisiunea Cea mai tare din parcare, difuzată duminica, de la ora 13:00, îl are invitat pe Randi. Telespectatorii vor afla ce bolid are cântăreţul, dar si detalii despre educaţia pe stil militar pe care a primit-o de la părinţi.

De la Părintele Visarion Alexa, telespectatorii vor afla ce trebuie să facă în Săptămâna Luminată, cum pot, prin rugăciune şi credinţă, să obţină iertarea şi pacea sufletească, într-o ediţie specială a emisiunii Lumea Nevăzută, duminică, de la ora 13.30. Un interviu emoţionant despre iertare şi iubire, despre credinţă şi Înviere.

Se încing spiritele la Arena Starurilor

La Mireasa: Urzeala soacrelor telespectatorii vor rămâne aproape de concurenți, sărbătorind Paștele în direct, cu mamele de băieți si invitați plini de surprize.

În cadrul reality-ului Fetele lu’Tavi, by Gabriela Cristea, sâmbătă şi duminică, de la ora 19:00, telespectatorii vor avea ocazia să intre în bucătăria familiei. Gabriela Cristea va prepara cozonaci şi cheesecake, în loc de pască şi va păstra şi tradiţia cu ascunsul ouălor în grădină.

În ziua de Paşte, se încing spiritele la Arena Starurilor, de la ora 20:30, la Antena Stars. Pepe, Miki ex Kapital, Nicoleta Nucă, Alexandra Velniciuc şi Jean de la Craiova fac echipă şi se duelează live cu tinerii artişti de muzică populară Andreea Haisan, Paul Ananie, Alexandru Brădăţean, Oana Tomoioagă şi Gabriel Dumitru. Se anunţă o ediţie de colecţie, cu multe surprize, printre care Jean de la Craiova dansând samba împreună cu trupa Vogue sau Constantin Enceanu dansând pe ritmuri greceşti.

A doua zi de Paşte, matinalii sunt puşi pe distracţie încă de la ora 08:00. Ritmurile greceşti se vor întrece cu cele machedoneşti, într-o ediţie specială a emisiunii Star Matinal. Steua di Vreari, Nikos Papadopolous, Marian Cozma, Marcel Pavel şi Makidonia, Ansamblul Iholu, Valentin Sanfira şi soţia vor fi prezenţi pe platoul emisiunii. Alexandru Arşinel va vorbi cu ochii în lacrimi despre suferinţa cu care luptă soţia sa, dar şi despre pierderea marii actriţe Stela Popescu. Amna va face primele dezvăluiri despre divorţ şi despre noul bărbat din viaţa ei, iar Adda va face şi ea confesiuni din culisele Asia Express.

Şi la Showbiz Report, continuă petrecerea. Tonul este dat luni, de la ora 15:45 de către Daniela Condurache, Margareta Clipa, Gelu Voicu, Constantin Magureanu, Marcela Fota, Mariana Ionescu Căpitanescu, în timp ce marţi, de la ora 16:00 se schimbă ritmul, dar nu şi cheful de distracţie cu Mahala Rai Banda, Monica Anghel, Minodora, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Alb Negru, Diana Enache şi mulţi alţii.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antena stars program antena stars
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes