Zilele Porţilor Deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Zilele Porţilor Deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav
Zilele Porţilor Deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Primul aeroport construit de la 0 în România în ultimii 50 de ani este Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, un proiect al administrației liberale.

Președintele liberal al CJ Brașov, Adrian Ioan Veştea a reușit să facă din Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav cel mai important proiect implementat în judeţul Braşov după anul 1989, atât din punctul de vedere al complexităţii şi costurilor investiţiilor implicate, cât şi ca motor de dezvoltare şi creştere economică a Braşovului şi a întregii zone.

În acest weekend, 10-11 iunie, se desfășoară „Zilele Porţilor Deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”.

Evenimentul este organizat de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov, Primăria Oraşului Ghimbav şi Instituţia Prefectului Judeţul Braşov și conține demonstrații de show aviatic, concerte susținute de RALUKA & Balkanic Project, ŞTEFAN BĂNICĂ JR. & The 50’s, OLIVIA ADDAMS, ZDOB Şi ZDUB, HADDAWAY și un show de lasere.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adrian ioan vesteaaeroportul ghimbavpresedinte cj brasovziua portilor deschise ghimbav
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes