Ziua RELAXĂRII – Iohannis, un nou avertisment

Președintele Klaus Iohannis a făcut prima sa deplasare în teritoriu de la izbucnirea pandemiei, ajungând, sâmbătă, la Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureș.

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut românilor, din nou, respectarea regulilor și după dată de 15 mai, când expiră starea de urgență, atrăgând atenția că epidemia de coronavirus nu este în retragere.

Din păcate epidemia este între noi, avem și astăzi cazuri noi și vreau să atrag atenția asupra unui fapt pe care l-am constatat. (…) Peste o săptămâna expiră starea de urgență, trebuie să avem grijă că atunci când ne putem mișcă mai liber să nu avem o explozie de cazuri. 15 mai este doar un termen administrativ, când se termină starea de urgență, dar din păcate epidemia nu este în retragere. Mare, mare grijă, dragi români, că să nu dăm cu piciorul la tot ce am îndurat în ultimele două săptămâni. Riscăm o explozie de cazuri”, a declarat Iohannis, la Târgu Mureș.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

avertisment iohannis iohannis marea relaxare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes