Zuckerberg, succes după succes. A ajuns al treilea cel mai bogat pământean

Mark Zuckerberg a ajuns la o avere evaluată la 102 miliarde de dolari. El a ajuns al treilea cel mai bogat al lumii. În plină pandemie, şi-a adăugat 30 de miliarde la avere în ultimele două luni.

Pestei Zuckerberg mai sunt doar Jeff Bezos (Amazon) şi Bill Gates (Microsoft).

În ciuda pandemiei, Mark Zuckerberg a reuşit să mai adauge 30 de miliarde de dolari la averea sa şi a depăşit pragul de 100 de miliarde de dolari.

În ultimele luni, Facebook a înregistrat o scădere a veniturilor din publicitate din cauza atitudinii ezitante a lui Zuckerberg faţă de postările lui Donald Trump, însă lansarea clonei TikTok, Instagram Reels, se pare că a compensat această scădere. La care s-au adăugat lansarea Messenger Rooms, o alternativă la Zoom şi Google Teams, şi Shops, facilitatea care permite utilizatorilor Facebook şi Instagram să-şi creeze magazine virtuale.

Cu 102 miliarde de dolari, Zuckerberg îi mai are în faţă doar pe Jeff Bezos, de la Amazon, şi fondatorul Microsoft, Bill Gates.

Interesant este că, în Top 10 în clasamentul miliardarilor, 7 sunt din zona tehnologiei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mark zuckerberg avere mark zuckerberg miliarde
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes