Adrian Țuțuianu, atac la Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură e o poveste

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele Pro România Dâmboviţa
Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele Pro România Dâmboviţa

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele Pro România Dâmboviţa, a lansat un atac foarte dur, joi, într-o conferință de presă.

Fostul membru al PSD a declarat că „moţiunea de cenzură este o poveste”, iar Marcel Ciolacu vrea doar ”să inducă ideea că e pregătit de moţiune”.

”Moţiunea de cenzură este o poveste. În sesiunea extraordinară nu se poate introduce moţiunea de cenzură. Domnul Ciolacu, nu că nu ştie, intenţionat induce în rândul membrilor, simpatizanţilor PSD şi opiniei publice ideea că e pregătit de moţiune de cenzură.

În 17 iulie suntem în vacanţă parlamentară, poate fi o sesiune parlamentară extraordinară în cadrul căreia nu se poate promova o moţiune de cenzură. Ceea ce înseamnă că PSD şi-a propus să nu facă moţiuni de cenzură şi să lase un guvern susţinut de o minoritate de 20% să conducă România”, a afirmat Ţuţuianu.

Cu o zi înainte, Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD, anunţa că parlamentarii PSD încep să lucreze la moţiunea de cenzură pe care o vor depune a doua zi după încheierea stării de alertă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

presedintele Pro România Dambovita Senatorul Adrian Ţuţuianu tutuianu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes