Opinii

Atunci când nu știi ce să faci cu 50 de mii de euro – Curs practic de înșelat nevasta

Mai țineți minte starea aceea de tâmpeală, de sclerozare a intelectului, de scurtcircuit al vrerii proprii, de bătăi rapide și sacadate ale inimii, mai, mai să-ți sară din piept?!

Ai văzut-o apărând exact când ai dat colțul clădirii, n-aveai cum să n-o vezi! Ai simțit-o venind! Ai dorit-o venind! Și… iat-o! Simți un nod în gât, exact la fel ca de fiecare dată când o întâlnești, te bâlbâi, nu știi ce să faci cu mâinile transpirânde și le ștergi pe furiș de pantaloni!

“Poate astăzi o pot atinge…” , îți zici și-ți faci curaj!

Formele ei te înnebunesc, nu te lasă să dormi, te invadează, te subjugă și te fac să nu îți recunoști ochii de lup flămând în reflexiile oglinzilor din jur. O auzi și o sorbi prin toți porii, îi poți mirosi pielea fină și te simți un pic vinovat pentru gândurile ghidușe care te fac să zâmbești caraghios. Speri să nu te întrebe nimeni de ce roșești brusc și ce e cu zâmbetul ăla tâmp pe fața ta!

Ești conștient că nu ai cum să îi reziști și nici nu mai încerci asta, dar tu știi că ești băiat deștept și că mai bine te-ai păstra pentru clipa… pentru clipa, îți e frică și să gândești la asta, dar izbucnești:

PENTRU CLIPA CÂND VA FI A TAAAAAAAA!!!

Strângi pumnii și îți faci curaj, ce poate să se întâmple? Să-ți spună că ai prea puțin de oferit? Să-ți spună că te pripești? Să încerce să te convingă să mai aștepți că poate se ivește ceva mai bun?
Ai calculat toate riscurile! Ai făcut scenarii peste scenarii și ai vizualizat momentul cand o să îi spui nevestei. Exact! Nevestei!
Nu! Tu o vrei acum! Azi! Aici! Și atunci dopamina te face să te hotărăști! A venit momentul! Îi mai arunci o ultimă privire de fiară flămândă, inspiri adânc și lași vorbele să țâșnească…

“ Bună ziua! Mă interesează și pe mine ISETTA aia albastră…”

Nu mai râmâne decât să găseșt un text bun prin care să îi explici Violetei, nevastă-ta, pe ce ai dat tu toate economiile casei!
Violetooooooo, hai să-ți arăt ce BMW mi-am luat!
Da, mamă, am avut noroc!
Numai 50.000…
.”

Gabriela Ibens,
Antwerpen
12 august 2020

Alte știri de interes

Este păcat, Ioane! Și târziu…

Gabriela Ibens

Mirosul de cerneală chinezească

Gabriela Ibens

Parfumul mălinilor de pe Strada Veche

Gabriela Ibens

Impresarul de meseriași

Gabriela Ibens

Paradoxul GRATUITĂȚII în sistemul medical românesc: Donatorii devin DUȘMANI ai statului. Plasma convalescentă NU poate fi recoltată din cauza ”Baronilor sângelui”, iar românii mor de coronavirus

Mihnea Tudor

Eleva de 10, care a refuzat ”recompensa” Guvernului, acuză hărțuirea părinților săi. ”Îmi aduce aminte de Ceaușescu”

Gloria Pascu

Brânza bună se cunoaște de dimineața

Gabriela Ibens

Scurt tratat de marketing electoral sau Cum să ai eficiență maximă cu investiții minime

Gabriela Ibens

De ce nu sunt bune vacanțele. Zâmbești, te scuturi, te ridici…

Gabriela Ibens

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »