Opinii

Atunci când nu știi ce să faci cu 50 de mii de euro – Curs practic de înșelat nevasta

Mai țineți minte starea aceea de tâmpeală, de sclerozare a intelectului, de scurtcircuit al vrerii proprii, de bătăi rapide și sacadate ale inimii, mai, mai să-ți sară din piept?!

Ai văzut-o apărând exact când ai dat colțul clădirii, n-aveai cum să n-o vezi! Ai simțit-o venind! Ai dorit-o venind! Și… iat-o! Simți un nod în gât, exact la fel ca de fiecare dată când o întâlnești, te bâlbâi, nu știi ce să faci cu mâinile transpirânde și le ștergi pe furiș de pantaloni!

“Poate astăzi o pot atinge…” , îți zici și-ți faci curaj!

Formele ei te înnebunesc, nu te lasă să dormi, te invadează, te subjugă și te fac să nu îți recunoști ochii de lup flămând în reflexiile oglinzilor din jur. O auzi și o sorbi prin toți porii, îi poți mirosi pielea fină și te simți un pic vinovat pentru gândurile ghidușe care te fac să zâmbești caraghios. Speri să nu te întrebe nimeni de ce roșești brusc și ce e cu zâmbetul ăla tâmp pe fața ta!

Ești conștient că nu ai cum să îi reziști și nici nu mai încerci asta, dar tu știi că ești băiat deștept și că mai bine te-ai păstra pentru clipa… pentru clipa, îți e frică și să gândești la asta, dar izbucnești:

PENTRU CLIPA CÂND VA FI A TAAAAAAAA!!!

Strângi pumnii și îți faci curaj, ce poate să se întâmple? Să-ți spună că ai prea puțin de oferit? Să-ți spună că te pripești? Să încerce să te convingă să mai aștepți că poate se ivește ceva mai bun?
Ai calculat toate riscurile! Ai făcut scenarii peste scenarii și ai vizualizat momentul cand o să îi spui nevestei. Exact! Nevestei!
Nu! Tu o vrei acum! Azi! Aici! Și atunci dopamina te face să te hotărăști! A venit momentul! Îi mai arunci o ultimă privire de fiară flămândă, inspiri adânc și lași vorbele să țâșnească…

“ Bună ziua! Mă interesează și pe mine ISETTA aia albastră…”

Nu mai râmâne decât să găseșt un text bun prin care să îi explici Violetei, nevastă-ta, pe ce ai dat tu toate economiile casei!
Violetooooooo, hai să-ți arăt ce BMW mi-am luat!
Da, mamă, am avut noroc!
Numai 50.000…
.”

Gabriela Ibens,
Antwerpen
12 august 2020

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

De ce nu fac hamsterii fitness…

Gabriela Ibens

Adriana Săftoiu: Ne-am împăunat că nu vom hrăni traseismul. Răul deja a fost făcut

Mihnea Tudor

Donarea de plasmă a scăzut cu 30%! Despre lichele și manipulare!

Florin Hozoc

Viața în oglindă » ădnilgo nî ațaiV ! Un experiment mititel

Gabriela Ibens

Este plasma convalescentă benefică pacienților COVID-19? Șansa ministrului Voiculescu de a reforma un sistem corupt, așa cum a promis

Florin Hozoc

Cum poți să te vaccinezi cât mai repede? Românul se va vaccina dacă-l vede pe vecinul lui că stă la coadă la… vaccin

Florin Hozoc

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »