Special

Aurelian Bădulescu, bun de plată. Sumă imensă ca daune morale protestatarului Cristian Dide

Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu trebuie să-i plătească 10.000 de lei drept daune morale protestatarului Cristian Dide, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1. Suma respectivă a fost solicitată de Dide după ce Bădulescu l-a numit „cerşetor” şi i-a adresat cuvinte obscene. Decizia instanţei nu este definitivă.

Judecătoria Sectorului 1 a admis, în parte, acţiunea formulată de Cristian Mihai Dide, prin care acesta solicita 10.000 de lei daune pentru prejudiciu moral de la fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu.

„Admite în parte acţiunea formulată. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 10.000 de lei, cu titlu de reparare a prejudiciului moral cauzat prin atingerile aduse dreptului la demnitate şi onoare. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 2.105 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare, constând în taxa judiciară de timbru şi onorariul de avocat. Respinge în rest cererea de chemare în judecată”, se arată în sentinţa pronunţată, marţi, de instanţă.

Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

Acţiunea în instanţă a fost formulată, conform news.ro, după ce Aurelian Bădulescu l-a numit pe Dide „cerşetor”, într-o emisiune televizată, spunând că pentru el donaţiile reprezintă „cerşetorie”. De asemenea, într-o altă emisiune, Bădulescu a folosit cuvinte obscene la adresa lui Dide.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

CCR respinge sesizarea AUR privind învestirea Guvernului Cîţu

Mihnea Tudor

Decizie ÎCCJ: Deschiderea unui cont pe o reţea de socializare cu numele unei alte persoane reprezintă infracţiune

Saghin Cristian

DNA: Călin Popescu Tăriceanu, inculpat în dosarul de luare de mită

Mihnea Tudor

Tribunalul Bucureşti anulează diploma de doctor a lui Darius Vâlcov

Mihnea Tudor

Călin Popescu Tăriceanu, după mai multe ore la DNA: Suspect în dosarul de luare de mită

Mihnea Tudor

Nicuşor Constantinescu, trimis în judecată de DNA într-un nou dosar

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »