Băsescu: Geoană, Năstase, Ponta, fiţi fericiţi. Talentatul Dragnea vă va declara preşedinţi ai României

Fostul preşedinte Traian Băsescu propune ca ancheta privind alegerile prezidenţiale să înceapă cu scrutinul din 2004, transmiţându-le ironic un mesaj lui Mircea Geoană, Adrian Năstase şi Victor Ponta să fie fericiţi, pentru că „talentatul preşedinte Dragnea“ îi va declara preşedinţi ai României. Băsescu îi atrage atenţia lui Geoană că trebuie să se aşeze la coadă, pentru că primul la rând este Năstase.

”Este Săptămâna Mare şi, în principiu, am încercat să mă abţin de la a intra în controverse publice. Încerc să o fac şi acum legat de ultima iniţiativă din «Programul de guvernare» al PSD-ALDE: înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009. Ce bucurie pe capul celor pe care, din 2000 încoace, i-am bătut în alegeri pe unde i-am prins. Îşi vor lua, în sfârşit, revanşa. Ce-i drept, nu la urne, ci la televizor”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul şef al statului spune că propunerea a avut atât succes, încât el propune să fie făcută o anchetă şi pentru alegerile prezidenţiale din 2004. …

Articolul pe larg »»» : Băsescu: Geoană, Năstase, Ponta, fiţi fericiţi. Talentatul Dragnea vă va declara preşedinţi ai României | adevarul.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes