Politica

Băsescu: Am ajuns la un ridicol propagandistic care întrece orice măsură. ”Figura cu jacă di cheli și cu șapcî pi uochi nu ține”

Traian Băsescu a explicat, la un post TV, duminică, incidentul de la Costeşti, din vremea când era președintele României, poveste care i-a fost reproşată zilele trecute de ministrul Marcel Vela. Eveniment respectiv era unul la care la care a fost prezent și Bercea Mondialul, iar Băsescu a reacționat.

Traian Băsescu a povestit despre incidentul de la Costeşti, din vremea când era președintele României, incident în care, dintr-o eroare a SPP-ului și a Ministerului de Interne, șeful statului și soția sa au fost introduși la un eveniment la care lua parte Bercea Mondialul. Băsescu a spus că i-a iertat atunci și pe șeful SPP și pe ministrul de Interne care trebuiau destituiți.

”Povestea cu banul pus la Sărbătoarea Romilor, vreau să spun că toți oamenii din subordinea ministrului de Interne au făcut-o de oaie acolo. Adică, SPP-ul când e în misiune cu președintele își subordonează toate instituțiile, adică: SRI, Poliție, Jandarmerie. Eu am ajuns acolo și m-am trezit că un infractor notoriu a ajuns în preajma mea și a soției mele.

SPP-ul trebuia informat de polițiștii din zonă că acolo se află Bercea Mondialul. Iar ministrul de Interne și șeful SPP-ului trebuiau destituiți acolo, eu nu am vrut să fac scandal atunci. Eu am intrat într-o zonă în care instituțiile statului nu trebuiau să mă lase să ajung. Eu m-am dus acolo invitat de Regele Cioabă, cu care am avut o relație specială, dar în program nu a existat prezența lui Bercea Mondialul și punerea unui bănuț de aur la gâtul soției mele, despre care vorbește domnul Vela”, a explicat Băsescu la România TV.

Atac la Vela și Violeta Alexandru

Actualul candidat al PMP la Primăria Capitalei i-a criticat dur pe ministrul de Interne și pe ministrul Muncii.

Ce să vă spun de Vela, n-are minte nici cât un primar de Caransebeș. Vela până învață care sunt responsabilitățile Ministerului de Interne, probabil va trebui să plece din mandat. Îmi pare rău că ieri am stabilit că decât PSD-ul, mai bine PMP-ul să nu voteze căderea Guvernului, dar cu miniștri gen Vela, cu premier gen Orban, cu miniștri ai Muncii, gen doamna aia care iese și ne spune că găina a mai făcut un ou de aur: ‘Ia uite, s-au tipărit tichetele de pensii!’, dom’le, e o mare nebunie.

Adică este o mare victorie că s-au tipărit tichetele de pensii! Și iese de trei ori pe zi și ne zice cum s-a forțat dânsa și i-a curs sudoarea șiroaie pe fruntea și obrajii ei, că s-au tipărit tichetele de pensii. Am ajuns la un ridicol propagandistic care întrece orice măsură. Iar Vela, cred că se duce la Caransebeș, probabil că ține figura să te duci cu jacă di cheli și cu șapcî pi uochi și să spui că este candidat, dar la București nu merge, când spui că ești ministru de Interne”, a mai spus Traian Băsescu la RTv.

Alte știri de interes

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Mihai Tudose, despre explicaţiile lui Bode privind accidentul: Se face inventarul la proşti sau ce?

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »