Beneficii pentru pensionari. Cum obții biletele de tratament

Casa Națională de Pensii Publice, prin unitățile sale teritoriale, a început distribuirea biletelor de tratament balnear. Sunt la dispoziția pensionarilor circa 56.400 de locuri în unitățile de stat din toată țara. Pentru a beneficia de aceste facilități trebuie, însă, să îndeplinești câteva condiții

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a distribuit în toate județele, încă de săptămâna trecută, biletele pentru tratamentul balnear dedicat pensionarilor. Acestea sunt pentru unități de tratament care aparțin CNPP. La modul general, beneficiarii acestor vacanțe gratuite sunt: pensionarii de sistemul public de pensii, asigurații din sistemul unic de pensii și beneficiarii unor legi speciale.

Ca să beneficieze de aceste bilete, pensionarii trebuie să completeze și să depună la casa de pensii de care aparțin o cerere, cu cel puțin 30 de zile înainte de data la care ar vrea să plece la tratament. Formularul standard îl găsesc chiar la aceste instituții. După ce îl completează corect și îl depun, angajații caselor de pensii evaluează cererile și le acordă punctaje. »»»

Source: Beneficii pentru pensionari. Cum obții biletele de tratament

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes