Benjamin Netanyahu îl felicită pe Joe Biden, dar îi transmite un mesaj și lui Donald Trump

Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului, l-a felicitat duminică pe preşedintele ales al SUA, Joe Biden, spunând că aşteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu noua administraţie şi să consolideze alianţa celor două ţări, relatează Reuters.

„Felicitări @JoeBiden şi @KamalaHarris. Joe, avem o relaţie personală lungă şi caldă de aproape 40 de ani şi te ştiu ca un mare prieten al Israelului. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu amândoi pentru a consolida în continuare alianţa specială dintre SUA şi Israel”, a scris Netanyahu pe contul său de Twitter.

Mulțumiri pentru Trump

El i-a mulţumit şi lui Donald Trump. “Mulţumesc @realDonaldTrump pentru prietenia pe care aţi arătat-o statului Israel şi mie personal, pentru recunoaşterea Ierusalimului şi Golanului, pentru că te-ai ridicat în faţa Iranului, pentru acordurile istorice de pace şi pentru aducerea alianţei americano-israeliene la un nivel fără precedent”, Netanyahu a scris pe Twitter.

Mesajul lui Netanyahu a venit la câteva ore după ce mulţi lideri mondiali şi unii miniştri israelieni l-au felicitat pe Joe Biden, pentru alegerea ca preşedinte al SUA.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

biden presedinte netanyahu biden netanyahu felicitari biden relatia sua israel
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes