Ce DECIZIE a luat PNL pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca liberalii vor fi prezenti miercuri la dezbaterea motiunii de cenzura, dar nu vor vota. El a mai spus ca PNL este atat impotriva „clanului Dragnea”, cat si „impotriva clanului Ponta-Grindeanu”.

„Am luat decizia ca parlamentarii PNL sa fie prezenti in sala si sa nu voteze. Reglari de conturi de tip mafiot din interiorul PSD-ului, care nu au nicio legatura cu interesul tarii, au generat o criza politica grava cu consecinte extrem de serioase asupra imaginii Romaniei in lume, asupra bunului mers al economiei si al societatii. Somam partidul de guvernamant sa puna punct acestei crize care a fost provocata de ei, din interese obscure si cu niste obiective pe care noi nu le putem intelege. (…) Suntem azi in situatia in care un impostor ocupa abuziv Palatul Victoria, iar in Parlament […] …

Articolul pe larg »»» : Ce DECIZIE a luat PNL în privința moțiunii de cenzură împotriva lui Grindeanu

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes