Ce s-a întâmplat cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Era ieșită de la Obregia!

Femeia care părea dezbrăcată, atunci când a pătruns în platoul Acces Direct și a aruncat cu un pietroi către Mirela Vaida, a fost reținută de poliție, la scurt timp după atac.

Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate“, informează poliţia.

Imediat după atacul asupra Mirelei Vaida, femeia a fost imobilizată de echipa de filmare, fiind acoperită cu o pătură și țintută până la venirea autorităților. Din primele informații, autoarea a fost externată de la Obregia pe data de 12 martie, având diagnosticul de ”retard”, conform B1Tv.

La scurt timp, Mirela Viada a făcut și primele declarații de după atacul violent.

Mirela Vaida a dezvăluit și că de mai mult timp primește mesaje de amenințare cu moartea, pe rețelele de socializare și că numele celei care i-ar transmite toate aceste gânduri negre ar fi Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Prezentatoarea Acces Direct a spus că va depune o plângere la Poliție pentru a vedea dacă femeia, care a fost condamnată la 16 ani de închisoare are acces la internet.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac mirela vaidamirela vaidamirela vaida acces directmirela vaida atacatamirela vaida bolovanvaida atacata cu un bolovan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes