Cele 43 de minciuni ale guvernării PSD care pot arunca țara în criză

Primele șase luni de guvernare sub coaliția PSD-ALDE au lăsat nenumărate promisiuni neonorate, iar măsurile luate ne vor duce fără dubiu spre o criză economică, arată un raport realizat de liberalul Florin Cîțu.

Programul de guvernare al PSD reprezintă „garanția că România va experimenta foarte curând o criză similară cu cea din perioada 2008-2010“, atrage atenția economistul Florin Cîțu (PNL), într-un raport intitulat „Starea României după șase luni de guvernare roșie“.

Potrivit acestuia, majoritatea măsurilor din programul de guvernare influențează economia României în așa fel încât dezastrul este inevitabil. „Creșterea cheltuielilor publice mult mai rapid decât dinamica -PIB-ului, în special datorită salariilor, a ajutoarelor sociale și subvențiilor, concomitent cu creșterea costului cu forța de muncă și a numărului controalelor ANAF, duc inevitabil la deficite publice mai mari, datorie  publică mai mare, șomaj și economie la negru“, se arată în raportul menționat. […] …

Articolul pe larg »»» : Cele 43 de minciuni ale guvernării PSD. Senatorul PNL Florin Cîțu atrage atenția că măsurile luate de Grindeanu și Dragnea în ultimele șase luni vor arunca țara în criză | ANALIZĂ ROMÂNIA LIBERĂ | Romania Libera

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes