Politica

Ciolacu, răspuns către Iohannis: Un politruc nu merită niciun răspuns (sic!). ”Votaţi pentru a ne lua viaţa înapoi!”

Marcel Ciolacu a afirmat că „este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL”. Liderul PSD a adăugat că şeful statului este „un agent electoral mincinos al Partidului Său” şi nu este preocupat de sănătatea şi viaţa românilor.

„Este o mare ruşine că un preşedinte de ţară coboară atât de jos încât îşi asumă pe faţă campania nesimţită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea şi viaţa românilor. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns.

Dar vă îndemn pe toţi cei cu bun simţ, cu logică şi ancoraţi în realitate, care vă simţiţi jigniţi de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos şi dezastru!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook.

PSD își vrea ”viața înapoi”

Preşedintele social-democraţilor i-a îndemnat pe români să iasă la vot pentru a trimite acasă Guvernul Orban care este incompetent şi corupt.

„Vă îndemn să ieşiţi din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent şi corupt! Vă îndemn să votaţi pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure şi sărbătorile acestea! Vă îndemn să votaţi pentru sănătatea voastră, pentru educaţia copiilor voştri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă! Vă îndemn să votaţi pentru a ne lua viaţa înapoi!”, a completat Ciolacu.

Iohannis, atac dur la adresa PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat marţi, la un an de la alegerea sa, un atac dur la adresa PSD, afirmând că România a fost grav afectată de corupţia guvernelor PSD, că nicio reformă nu a fost dusă până la capăt.

„Ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medical, cu o infrastructură deficitară şi cu un sistem educaţional cu probleme critice”, a afirmat preşedintele.

El a subliniat că „PNL este partidul care, la finalul anului trecut, a avut curajul să-şi asume o guvernare ştiind că preia un buget secătuit şi o administraţie în care PSD a plasat numeroşi incompetenţi”.

„Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârşit, definitivă. Este timpul ca, uniţi, cetăţenii acestei naţiuni şi forţele politice reformatoare, împreună cu mine, să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare a ţării noastre. Este timpul să construim România Normală”, a mai spus şeful statului.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Rareș Bogdan, despre tensiunile din PNL: Este suficient ce am făcut pentru moment. Nu știu dacă voi candida

Mihnea Tudor

Orban se ține tare, după ce liderii liberali i-au cerut demisia: „PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte”

Daniela Arnăutu

PSD: Guvernul Cîţu trebuie să demisioneze, dacă până la sfârşitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizaţi 10,4 milioane de români

Mihnea Tudor

Gheorghe Falcă, reacție după ce mai mulți lideri PNL i-au cerut demisia lui Ludovic Orban

Mihnea Tudor

Șefa CNA vrea să poată pedepsi un președinte în situaţii cum au fost conferinţele lui Iohannis în care a susţinut PNL în campanie

Saghin Cristian

Preşedintele USR Sulina Mirel Constantin a demisionat din funcţie, după afirmaţiile la adresa lui Ivan Patzaichin

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »