Politica

Ciolacu, reacție după ce Şerban Nicolae s-a comparat cu Hagi de la Mondialul din 94

Ciolacu, reacție după ce Şerban Nicolae s-a comparat cu Hagi de la Mondialul din 94
Ciolacu, reacție după ce Şerban Nicolae s-a comparat cu Hagi de la Mondialul din 94

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a comentat, luni seară, afirmaţia lui Şerban Nicolae potrivit căreia excluderea sa de pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare echivalează cu scoaterea lui Hagi din echipă la Mondialele din 94:

”Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii, făceau scheme împreună cu colegii, că şi Hagi presupun că nu dădea atâtea goluri dacă restul de colegi nu-i dădeau pase. Şi politica este un joc de echipă. Dacă nici organizaţie din Bucureşti, de la niciun sector, nu a venit cu propunerea de a te regăsi pe listă, pentru mine a fost un mare semn de întrebare. Până să se supere Şerban, ar trebui să fie şi pentru el acest semn de întrebare”, a spus Ciolacu într-o intervenția la B1Tv.

Ciolacu şi-a exprimat regretul că nu mai este coleg cu Şerban Nicolae, însă a precizat că nici Gabriela Firea, ca preşedinte al PSD Bucureşti şi niciunul dintre preşedinţii filialelor de sector ale PSD nu l-au propus pe Nicolae drept candidat pentru încă un mandat de parlamentar. Întrebat dacă aceeaşi este situaţia şi în cazul senatorului Ecaterina Andronescu, Ciolacu a răspuns afirmativ.

”Nu ai ajuns parlamentar şi pe urmă nu mai ai nicio legătură cu organizaţia de bază care te-a propus. Patru ani trebuie să ţii legătura şi să ajuţi oamenii respectivi”, a explicat el.

Peste 100 de parlamentari îndepărtați

În ceea ce priveşte faptul nă nici Viorica Dăncilă nu are susţinere pentru aceste alegeri, liderul PSD a explicat că ”este decizia organizaţiei de la Teleorman”.

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat că s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER), deşi nu i-a fost uşor după 26 de ani de viaţă politică în PSD. El a adăugat că nu va fi uşor ca PER să treacă pragul de 5% necesar intrării în Parlament, însă politicienii înscris în partid sunt nişte luptători.

Răduleascu mai spune că Marcel Ciolacu l-a îndepărtat, atât pe el, cât şi pe Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu şi alţi peste 100 de de parlamentari de pe listele de candidaţi la alegerile generale pentru că s-au opus ”votării stărilor de alertă şi carantinării românilor suspicionaţi de coronavirus”.

Alte știri de interes

Traian Băsescu: Putem vedea ca exista o aplecare a USR mai degrabă spre PSD. Viitoarea guvernare va fi complicată

Mihnea Tudor

Nicuşor Dan dă la spate USR: Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL

Mihnea Tudor

Barometrul Europa FM: Marile partide, în scădere în intenţiile de vot la parlamentare. PSD rămâne pe doi, PMP nu face pragul

Mihnea Tudor

Băsescu: Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Nu a înţeles că el nu poate înlocui nici armata şi nici poporul. Urât moment al trufiei unui preşedinte

Saghin Cristian

Adrian Zuckerman, mesaj de Ziua Naţională: Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european

Mihnea Tudor

Ceremonia de Ziua Naţională s-a încheiat – Şeful statului a depus o coroană de flori în memoria eroilor, dar şi a victimelor pandemiei. VIDEO

Saghin Cristian

Băsescu și-ar putea recăpăta cetățenia moldovenească

Gloria Pascu

PSD: Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

Mihnea Tudor

BEC a interzis Partidului Pro România să mai distribuie calendare creştin-ortodoxe cu logoul partidului

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »