Politica

Ciolacu se așteaptă la noi plecări din partid: Drumul pe care am pornit este cel corect

Ciolacu se așteaptă la noi plecări din partid: Drumul pe care am pornit este cel corect
Ciolacu se așteaptă la noi plecări din partid: Drumul pe care am pornit este cel corect

Marcel Ciolacu a declarat că este posibil să mai fie şi alte plecări din PSD ale unora nemulţumiţi că nu se mai regăsesc pe listele de candidaţi la parlamentare sau pe locuri eligibile. Reacţie vine în contextul demisiei lui Şerban Nicolae din PSD, a lui Radu Preda, cât şi a lui Liviu Pleşoianu sau Gabriela Ciot, care în perioada Guvernului Dăncilă era luată în calcul ca o variantă de rezervă pentru funcţia de comisar european din partea României.

”Este posibil. Fiecare decizie pe care şi-o poate lua, dar să ştiţi că această onoare de a fi în Parlament nu e o meserie de care trebuie să te legi. Avem un exemplu, Andi Cristea a candidat pentru un mandat de europarlamentar. A fost primul sub linie. Nu am auzit de la Andi Cristea că se leapădă de PSD şi cât de nefericit este. Viaţa îţi oferă întotdeauna noi oportunităţi. Şi astăzi este pe locul doi, pentru că şi merită. A fost un europarlamentar de excepţie pe listele PSD de la Buzău”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat dacă este posibil să fie şi alte demisii din PSD.

Liderul social-democraţilor a susţinut o conferinţă joi la Buzău cu ocazia depunerii listei de candidaturilor la parlamentare. Marcel Ciolacu deschide lista la Camera Deputaţilor, în Buzău, iar la Senat este Lucian Romaşcanu primul pe loc.

Chestionat câte mandate va lua PSD la Buzău, Ciolacu a răspuns: „Sunt ferm convins că buzoienii vor şti foarte bine câte mandate să ofere PSD la aceste alegeri”.

Drumul PSD este unul foarte clar, categoric că ne bucurăm şi de recâştigarea încrederii românilor. După două alegeri pierdute, avem o creştere de aproape 10% la alegerile locale. Asta ne confirmă faptul că drumul pe care am pornit de reformă şi de reconstrucţie a partidului este cel corect”, a adăugat Ciolacu.

Lista completată a candidaţilor PSD în Buzău este următoarea:

Senat: Lucian Romaşcanu, Liliana Zbîrnea, Daniela Palcău.

Camera Deputaţilor: Marcel Ciolacu, Andi Cristea, Romeo Lungu, Laurenţiu Ţepeluş, Claudiu Damian, Oana Matache, Florin Ceparu, Ion Bogdan, Costin Stanciu.

Alte știri de interes

Traian Băsescu: Putem vedea ca exista o aplecare a USR mai degrabă spre PSD. Viitoarea guvernare va fi complicată

Mihnea Tudor

Nicuşor Dan dă la spate USR: Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL

Mihnea Tudor

Barometrul Europa FM: Marile partide, în scădere în intenţiile de vot la parlamentare. PSD rămâne pe doi, PMP nu face pragul

Mihnea Tudor

Băsescu: Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Nu a înţeles că el nu poate înlocui nici armata şi nici poporul. Urât moment al trufiei unui preşedinte

Saghin Cristian

Adrian Zuckerman, mesaj de Ziua Naţională: Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european

Mihnea Tudor

Ceremonia de Ziua Naţională s-a încheiat – Şeful statului a depus o coroană de flori în memoria eroilor, dar şi a victimelor pandemiei. VIDEO

Saghin Cristian

Băsescu și-ar putea recăpăta cetățenia moldovenească

Gloria Pascu

PSD: Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

Mihnea Tudor

BEC a interzis Partidului Pro România să mai distribuie calendare creştin-ortodoxe cu logoul partidului

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »