Ciolacu vede alianța Ponta-Negoiță ca un ajutor direct pentru Nicușor Dan

Marcel Ciolacu, liderul PSD, nu se simte amenințat de Alianţa Pro Bucureşti 2020 – anunţată de Victor Ponta şi Robert Negoiţă – în ceea ce părivește candidatura actualului prima general Gabroela Firea, căreia îî acord ror creditul.

”Aşa-zisa alianţă anunţată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate şi să facă jocurile PNL şi ale preşedintelui Iohannis. Păcat!”, afirmă Ciolacu.

Firea îi va spulbera

”Le dau însă o veste proastă: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac şi desfac alianţe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni şi de viaţa lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!”, a mai scris Ciolacu pe reţeaua de socializare.

Victor Ponta a spus că îl susţine pe Robert Negoiţă pentru Primăria sectorului 3, dar şi pentru Primăria Capitalei – atât în 2020, cât şi în 2024. La rândul său, Negoiţă a precizat că lansarea candidaţilor acestei alianţe se va stabili ulterior.

Ultimul sondaj IRSOP, o arată pe Gabriela Firea în fruntea preferințelor bucureștenilor în vederea alegerilor locale. Firea este cotată cu 45%, în timp ce Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria București, are 38%.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Alianta Pro Bucuresti 2020gabriela firea procenteliderul PSDmarcel ciolacumarcel ciolacu fireaVictor Ponta si Robert Negoita
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes