Cîţu: Marcel Ciolacu, acum că ai moştenit hamsterul lui Dragnea nu-l lasa nemâncat. Începe să facă urât

Florin Cîţu, ministrul de Finanţe, îi solicită liderului PSD, Marcel Ciolacu, să îi explice “inginerului” pe care îl păstrează preşedinte la comisia economică cu ce se ocupă această comisie şi să verifice “dacă ştie să citească sau să folosească mail-ul”, menţionând că-i trimite personal, în fiecare lună, “toate informaţiile referitoare la execuţia bugetară şi datorie publică”.

“Marcel Ciolacu, acum că ai moştenit hamsterul lui Dragnea nu-l lasă nemâncat. Începe să facă urât”, afirmă Cîţu, marţi, într-o postare pe Facebook.

El îi dă mai multe sugestii lui Ciolacu:

“Ca un preşedinte de partid responsabil ar trebui:

– să-i explici, daca ştii, inginerului, pe care văd că-l păstrezi preşedinte la comisia economică, cu ce se ocupă comisia economică.

– să-l întrebi cand le dă banii înapoi românilor pentru că din cauza lui acum plătesc o dobândă mai mare la credite după ce el i-a forţat să renunţe la ROBOR şi să treacă la IRCC.

– să verifici dacă ştie să citească sau să folosească mail-ul pentru că în fiecare luna îi trimit personal TOATE informaţiile referitoare la execuţia bugetară şi datorie publică. În plus, toate aceste informaţii sunt publice pe site-ul MFP”, adaugă Cîţu.

Săptămâna trecută, Florin Cîţu a declarat, referitor la proiectul de lege al senatorului PSD Daniel Zamfir care care prevede sancţionarea cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani pentru miniştrii care refuză în mod repetat să se prezinte la audieri în comisiile de specialitate sau de anchetă, că Marcel Ciolacu “foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine”. “Inginerul şef peste comisia economică, da se întâmplă de ani bun în Parlament, şi campion la legi respinse de CCR îşi pune semnătura pe încă o mizerie de lege”, a adăugat ministrul de Finanţe.

Senatorul PSD Daniel Zamfir a depus la Senat, în procedură de urgenţă, un proiect de lege care prevede sancţionarea cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani pentru miniştrii care refuză în mod repetat să se prezinte la audieri în comisiile de specialitate, comisiile de anchetă sau în Parlament.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

citu ciolacu florin citu hamsterul lui dragnea
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes