Cum să eviți ghinionul în noul an: aruncă aceste obiecte

Mulți își pun speranța în Noul an, promițând, sieși sau altora, un nou început. Un prim pas în această direcție poate fi făcut înainte de venirea anului nou, aruncând din casă diferite obiecte despre care se spune, printre altele, că, păstrate, atrag ghinionul.

Obiecte deteriorate

Aruncați obiectele care nu-și mai au rostul în locuință, chiar dacă țineți la ele. Farfurii, pahare, căni ciobite, haine ponosite sau rupte, aparatură stricată imposibil de reparat, toate trebuie să ajungă la gunoi înainte ca 2020 să-și intre în drepturi.

Colecții de reviste

Oricum nu pot fi păstrate la nesfârșit chiar dacă, uneori, răsfoirea lor constituie, pentru mulți, o plăcere, o retrăire a unor vremuri care nu se vor uitate. Dar, pe lângă faptul că ocupă spații ce pot fi folosite în alte scopuri, ele păstreză, pe lângă amintirile plăcute și pe cele neplăcute.

Prosoape și așternuturi ponosite

Poate nu sunt rupte, dar și-au pierdut moliciunea, iar culorile s-au estompat. Atârnate la baie sau întinse pe pat, prosoapele și așternuturile peste care timpul și-a lăsat amprenta mai degrabă deprimă și enervează. Aruncați-le și cumpărați altele noi, care să vă încânte privirea când le folosiți.

Obiectele care vă enervează

Nu trebuie păstrate obiectele care generează energii negative. Bibelouri, vaze sau mileuri primite în dar de la rude mai îndepărtate sau cunoștințe fără simț practic, nu trebuie să le păstrați, mai ales dacă nu se încadrează în peisajul locuinței și vă enervează. Fără ele, veți fi mai calmi.

Tot ce este inutil în această etapă a vieții

Manuale, caiete, instrumente de scris învechite și de care nu mai aveți nevoie, trebuie să dispară din casă. Împreună cu alte obiecte, devenite inutile în această etapă a vieții, precum agende, calendare din anii trecuți, broșuri turistice și alte asemenea lucruri. Nu mai aveți nevoie de ele, dar vă trezesc trăiri nedorite, trăgându-vă înapoi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

an nou fara ghinion anul nou anul nou 2020 cum sa nu ai ghinion in noul an
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes