Politica

Dan Barna, tranșant la adresa PSD: Fantoma lui Dragnea la PSD. Românii ştiu că doar hoţia e în firea PSD


Dan Barna, preşedintele USR, a afirmat că Congresul PSD este un spectacol trist şi ridicol, iar românii ştiu faptul că hoţia este în firea acestui partid, lucru care nu se va schimba indiferent de ce spun unii lideri social-democraţi.

Fantoma lui Dragnea la PSD. PSD vorbeşte într-una de azi dimineaţă despre politică modernă şi responsabilitate. Foarte frumos, dar mi-e greu să înţeleg cum se împacă asta cu oamenii pe care PSD îi scoate în prim-plan. Premierul care a dat ordonanţa 13 e garantul responsabilităţii? Primarul care a dus Bucureştiul în pragul dezastrului are vreo cădere în a vorbi despre viitor? Toţi ceilalţi membri ai conducerii PSD care i-au fost soldaţi lui Liviu Dragnea îndrăznesc să vorbească despre reforme?”, a scris Dan Barna sâmbătă pe Facebook.

El a adăugat că evenimentul de la Parlament şi anume Congresul PSD este „un spectacol trist şi ridicol”.

„Românii ştiu că, în esenţă, doar hoţia e în firea PSD şi asta nu o să se schimbe indiferent de ce ar spune liderii săi”, a conchis Barna.

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al PSD cu 1.310 voturi. Eugen Teodorovici a avut 91 de voturi, potrivit anunţului făcut de Decebal Făgădău. Ciolacu a declarat după alegerea în funcţie că este onorat dar îl şi responsabilizează această poziţie. El a mai spus că atunci când se uită în oglindă vede exact cât de înalt şi cât de mare este, fiind o replică la criticile pe care i le-a adus liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu.

În echipa lui Marcel Ciolacu se află Gabriela Firea şi Sorin Grindeanu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi, Paul Stănescu ca secretar general, Vasile Dâncu ca preşedinte al Consiliului Naţional, iar pentru cele patru funcţii de vicepreşedinţi figurează pe listă Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, Doina Federovici şi Gabriel Zetea.

Alte știri de interes

Ciolacu, pe urmele USR: promite „fără penali” pe listele PSD

Mihnea Tudor

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »